Компанія MG готується представити новий електричний мінівен

17:05 27.07.2024
Компанія MG готується представити новий електричний мінівен

Компанія MG представила новий електромобіль напередодні офіційного дебюту в Індії. Новинка виглядає модернізованою версією машини Baojun Cloud, яка продається в Китаї з 2023 року.

Тизери не можуть замаскувати китайське походження моделі з нульовим рівнем викидів, яка нагадує суміш маленького хетчбека та мінівена. Довжина новинки становить 4295 мм, а колісна база дорівнює 2700 мм. Це робить електромобіль на 129 мм довшим за Chevrolet Bolt.

Незважаючи на компактні розміри, пропорції мінівена обіцяють просторий салон із п'ятимісною компоновкою та великим багажником. Основні особливості інтер'єру включають 15,6-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, панорамний люк та повний набір систем ADAS.

Модель для китайського ринку поставляється з батареями ємністю 37,9, або 50,6 кВт.год, з якими машина має запас ходу до 360, або 460 км відповідно. Обидві версії оснащені одним електродвигуном потужністю 134 к.с., який приводить в рух передні колеса.

Baojun Cloud виробляється в Китаї спільним підприємством SAIC-GM-Wuling. MG повністю належить SAIC, завдяки чому британський бренд отримав доступ до китайського електромобіля. Autocar India повідомляє, що ціни на новинку в Індії можуть починатися нижче 23 884 доларів, що робить його прямим конкурентом Tata Nexo EV і електричних кросоверів Mahindra XUV400.


Источник: Autogeek
Фото: MG
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015