Новости за 23.02.2023

Hyundai активно тестує нову SonataHyundai активно тестує нову Sonata
Компанія Hyundai готується до випуску на ринок оновленого седана Hyundai Sonata. Його вже встигли сфотографувати фотошпигуни та розмітили відповідні фотографії у Мережі.
Стало відомо, коли можна буде замовити Ford Mustang 2024Стало відомо, коли можна буде замовити Ford Mustang 2024
Незважаючи на те, що Ford Mustang 2024 ще не запущений у серійне виробництво, Ford вже продав перший зразок багатому покупцю.
Розсекречено салон нового Mercedes-Benz E-ClassРозсекречено салон нового Mercedes-Benz E-Class
Салон Mercedes E-Class став сучаснішим та технологічнішим. Передній пасажир отримав окремий дисплей, а мультимедійна система дозволяє дивитися відео та грати в ігри.
Ілона Маска викликали до суду через «зарплату»Ілона Маска викликали до суду через «зарплату»
Справа в тому, що компенсаційний пакет Маска наразі оцінюється у 56 мільярдів доларів. Це найбільша платня топ-менеджеру в історії.
В Європі плата за автомагістралі буде залежати від викидів автомобіляВ Європі плата за автомагістралі буде залежати від викидів автомобіля
Новий вид оплати проїзду автомагістралями вводиться в країні ЄС - це Іспанія, різниця в тому, що сума визначається викидами автомобілів.
Fiat випустить два недорогі електромобілі в 2023 роціFiat випустить два недорогі електромобілі в 2023 році
Лінійка Fiat поповниться електричним кросовером та хетчбеком В-класу. Запас ходу електромобілів становитиме близько 400 км.
На заводі Tesla помічені автомобілі з новими наборами камерНа заводі Tesla помічені автомобілі з новими наборами камер
Новий комплект для автопілота може бути представлений 1 березня 2023 року.
Вся лінійка електрокарів Volkswagen ID незабаром піде в минулеВся лінійка електрокарів Volkswagen ID незабаром піде в минуле
Нещодавня зміна керівництва призведе до того, що цей модельний ряд незабаром стане надбанням історії.
Бюджетний кросовер Fiat 80-х буде відродженоБюджетний кросовер Fiat 80-х буде відроджено
Fiat Panda 4x4 осучаснять - замінять частину кузовних панелей і встановлять великий дисплей в салоні. Крім того, кросовер отримає потужніший 90-сильний мотор.
Tesla уклала угоду з розробником акумуляторів нового типуTesla уклала угоду з розробником акумуляторів нового типу
Tesla підписала угоду з Magnis Energy Technologies, компанією з виробництва нових акумуляторів, яка базується в Австралії. Вона може стати важливим партнером автовиробника.
Підрозділи радіоелектронної боротьби отримали пікапи від благодійниківПідрозділи радіоелектронної боротьби отримали пікапи від благодійників
Фонд «Повернись живим» постійно підтримує підрозділи ППО. Цього разу 5 нових пікапів посилили наші підрозділи радіоелектронної боротьби (РЕБ).
Volkswagen готує бюджетний електромобільVolkswagen готує бюджетний електромобіль
Volkswagen ID.2 стане однією з найдоступніших електричних моделей бренду. Електрокросовер отримає стильний дизайн та буде побудований на новій платформі.
До відновлення Антонівського мосту на Херсонщині хочуть залучити фахівців з НідерландівДо відновлення Антонівського мосту на Херсонщині хочуть залучити фахівців з Нідерландів
Варіанти залучення нідерландських фахівців до відбулови Антонівського мосту напрацьовувались під час візиту Галини Лугової до Гааги.
Перший автомобіль від Xiaomi показали на нових фотоПерший автомобіль від Xiaomi показали на нових фото
Фан-рендери одного з шанувальників Xiaomi MS11 (Modena) зібрали величезну кількість захоплених відгуків у Китаї.
На електрокарах Tesla вкотре виявили махінації з гальмамиНа електрокарах Tesla вкотре виявили махінації з гальмами
Топові версії Tesla Model S і Model X отримали такі ж пластикові накладки на гальмівні супорти, як і Tesla Model Y Performance. Це викликало невдоволення серед власників електромобілів.
Hyundai може випустити електричну версію кросовера Hyundai CretaHyundai може випустити електричну версію кросовера Hyundai Creta
Компанія Hyundai працює над новою, повністю електричною версією кросовера Сreta. Дорожні випробування такого автомобіля вже почалися, а у продаж він має надійти у 2025 році
Toyota суттєво підвищить зарплати працівникамToyota суттєво підвищить зарплати працівникам
Найбільший світовий автовиробник Toyota прийме вимогу профспілок щодо найбільшого підвищення базової зарплати за 20 років і збільшення бонусів.
Спортивний кросовер SEAT отримав заряджену версіюСпортивний кросовер SEAT отримав заряджену версію
Тюнери попрацювали не лише над двигуном Cupra Formentor VZ5, а й над його зовнішністю. Кросовер отримав стильну аерографію та нові колісні диски.
Tesla передумала випускати акумулятори типу 4680 у НімеччиніTesla передумала випускати акумулятори типу 4680 у Німеччині
Компанія надала перевагу реалізації наступних етапів виробництва батарей у США, оскільки податкові пільги в цій країні роблять умови для ведення бізнесу більш привабливими.
Gelandewagen перетворили на вантажівкуGelandewagen перетворили на вантажівку
Власник цього Mercedes-Benz Gelandewagen (W463) моделі 350TD, вперше зареєстрованого в 1995 році, зробив з машини справжню вантажівку.
Suzuki Hustler отримав оригінальний тюнінгSuzuki Hustler отримав оригінальний тюнінг
Suzuki Hustler отримав решітку радіатора та фари в дусі Jeep Wrangler, а також позашляхову гуму. Кросовер запропонований з переднім і повним приводом.
У Китаї стартував продаж нового електропікапа RadarУ Китаї стартував продаж нового електропікапа Radar
Створений минулого року бренд Radar розпочав продаж першої моделі - пікапа RD6.
Опубліковано нові рендери оновленого Volkswagen TouaregОпубліковано нові рендери оновленого Volkswagen Touareg
Популярний німецький кросовер готується до рестайлінгу і минулого тижня були опубліковані перші офіційні тизери новинки. Що ж зміниться у його зовнішності?
Рідкісне американське авто за мільйон доларів 50 років простояло занедбанимРідкісне американське авто за мільйон доларів 50 років простояло занедбаним
Duesenberg J - американський конкурент Rolls-Royce і Bentley, що випускався малими серіями на замовлення. Розкішні автомобілі купували королі, мільйонери та зірки Голлівуду.
Презентовано військовий іспанський позашляховик VamtacПрезентовано військовий іспанський позашляховик Vamtac
Компанія URO CACHiculos Especiales представила «багатоповерховий» позашляховик Vamtac ST5, який виробляється для іспанської армії.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015