Розсекречено салон нового Mercedes-Benz E-Class

23:08 23.02.2023
Розсекречено салон нового Mercedes-Benz E-Class

Опубліковано перші офіційні фото Mercedes-Benz E-Class W214. На них показали салон преміального седану. Деталі новинки розкрили на офіційному сайті німецької марки.

Салон Mercedes E-Class 2024 витриманий на кшталт електрокарів сімейства EQ. На передній панелі встановлено одразу три дисплеї, причому один з них відведений для пасажира.

У мультимедійну систему інтегровані інтернет 5G та Zoom, а також передбачені комп'ютерні ігри та доступ до Tik-Tok. Крім того, серед опцій з'явиться спеціальна камера для селфі.

Ще одним нововведенням стане активне діодне підсвічування. Воно зможе не лише змінювати колір (є навіть двоколірні схеми), а й, наприклад, пульсувати в такт музики. За доплату також запропонують акустику Burmester з 17 динаміками.

Новий Mercedes E-Class 2024 повинні представити навесні, а його продажі в різних країнах стартують влітку або восени. Модель буде доступна в бензинових, дизельних та гібридних версіях, але з лінійки зникне топовий 4,0-літровий V8. Раніше в інтернеті розсекретили і дизайн седана.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015