Опубліковано нові рендери оновленого Volkswagen Touareg

18:03 23.02.2023
Опубліковано нові рендери оновленого Volkswagen Touareg

Історія моделі Touareg розпочалася у 2002 році, коли було презентовано перше покоління паркетника. Сьогодні на конвеєрі третя генерація, прем'єра якої відбулася навесні 2018 року. Вже давно настав час для планового рестайлінгу, і зараз вже є офіційні фотографії закамуфльованих прототипів, но основі яких зроблені незалежні рендери новинки.

Найкраще можна розглянути повністю нову передню частину, де розмістяться матричні фари IQ.Light HD з L-подібними світлодіодними елементами, а також горизонтальною смугою, що проходить через радіаторну решітку. Сама решітка стане трохи вужчою за висотою, але ширшою в її нижній частині. Бампер також повністю новий, він отримає великий повітрозабірник з горизонтальними перекладинами на всю ширину. Збоку не очікується суттєвих змін, хіба що кросовер може позбутися декоративних елементів у передніх крилах.

Що ж до задньої частини, то зображених на тизерах Touareg має ліхтарі з такою ж графікою світлодіодів, що і нинішня модель. При цьому у верхній частині кришки багажника явно простежується горизонтальна вставка, тому можна припустити, що з’являться світлодіодні габаритні смужки, як на інших нових моделях марки. Ще одне помітне нововведення - емблема марки, що світиться, і оновлений Туарег стане першою моделлю марки в Європі, яка отримає цю деталь.

У салоні глобальних змін не очікується: він збереже величезний 15-дюймовий екран, на який виводитиметься нова версія мультимедійної системи з покращеним голосовим керуванням та можливістю бездротового підключення. У компанії запевняють, що рестайлінговий Туарег отримає допрацьоване шасі «нового покоління», яке включає переналаштовані підвіски. При цьому моторна гама може залишитися незмінною.


Источник: AMPERCAR.com
Фото: Колеса
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015