Перший автомобіль від Xiaomi показали на нових фото

20:55 23.02.2023
Перший автомобіль від Xiaomi показали на нових фото

Фан-рендери одного з шанувальників Xiaomi MS11 (Modena) зібрали величезну кількість захоплених відгуків у Китаї. Цей електричний седан має низку привабливих зовнішніх особливостей, які зробили його популярним ще до офіційної презентації.

Як ми можемо побачити на нових фан-рендерах, Xiaomi MS11 має стрімкий капот, що підвищує аеродинамічні характеристики автомобіля, а також величезний повітрозабірник на передньому бампері. Що стосується передніх фар MS11, деякі вважають, що вони виглядають незвичайно. Однак виявилося, що всередині фар розташовані світлодіодні вогні, які утворюють ієрогліф «Small», що є частиною назви Xiaomi. На рендерах також видно, що на капоті є емблема «MI», що дозволяє моделі повністю відобразити назву виробника.

Збоку можна виділити спойлер у стилі качиного хвоста, п'ятиспицеві колісні диски, висувні дверні ручки і похилий лінію даху. На окрему увагу заслуговують диски, які також нагадують ієрогліф «Mi, Rice». Таким чином, MS11 отримав багато цікавих значків, пов'язаних з назвою бренду Xiaomi. Позаду MS11 має моноліхтар та спортивні повітроводи.

Xiaomi MS11 пропонуватиметься з батареєю BYD LFP або з трійковою батареєю від CATL. Згідно з попередньою інформацією, ціновий діапазон MS11 становитиме від 260 000 до 350 000 юанів (від 37.6 - 50.6 тис. доларів).

Нещодавно інтер'єр автомобіля був показаний на шпигунських фото, на них можна помітити два великі екрани на передній панелі. Xiaomi MS11 привертає багато уваги китайських автолюбителів, і тепер один із них створив свої власні фан-рендери. Виявилося, що вони досить точно відбивають зовнішній вигляд нового автомобіля.


Источник: UAMotors
Фото: CarNewsChina
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015