Новости за 11.05.2024

«Американська» Toyota Camry 2024 надійшла у виробництво«Американська» Toyota Camry 2024 надійшла у виробництво
Нова Toyota Camry стала сучаснішою та багатше оснащеною, проте модель дещо подешевшала. На ключових ринках седан буде доступний виключно в гібридній модифікації.
Де зберігається найнесподіваніший папамобіль?Де зберігається найнесподіваніший папамобіль?
Цей папамобіль був збудований у 1987 році, під час підготовки другого візиту Папи Римського Івана Павла II до Аргентини. Машину виготовили на місцевому автомобільному підприємстві Sevel Argentina.
Опубліковано фото загадкової версії DaciaОпубліковано фото загадкової версії Dacia
На сайті Rush Lane несподівану машину назвали Duster Camper. Схоже, що це фургон. Або мінівен. У всякому разі, саме так і виглядає автомобіль на першому фото.
Американський блогер безкоштовно роздасть 26 електромобілів TeslaАмериканський блогер безкоштовно роздасть 26 електромобілів Tesla
MrBeast розіграє серед своїх підписників електрокари Tesla Model 3 та Cybertruck. Аби претендувати на них достатньо залишити коментар до його допису в Instagram.
США розширили пільги для електромобілівСША розширили пільги для електромобілів
Міністерство фінансів та податкової служби США (IRS) вкотре змінило правила програми податкових пільг для електромобілів.
Nissan у США розпродує автомобілі зі знижкою 10-15 відсотківNissan у США розпродує автомобілі зі знижкою 10-15 відсотків
Керівництво компанії Nissan закликало дилерів у США продавати автомобілі 2024 модельного року з 10% знижкою від передбаченої вартості. Таким чином компанія хоче позбутись наявних запасів готових авто.
Tesla витратить 500 млн доларів на розширення мережі зарядних станційTesla витратить 500 млн доларів на розширення мережі зарядних станцій
Автомобільний концерн Tesla витратить у 2024 році понад 500 мільйонів доларів на розширення мережі швидкої зарядки.
У Китаї створили електричний клон MINI за 2500 доларівУ Китаї створили електричний клон MINI за 2500 доларів
Електромобіль Alma M-200 зовні дуже нагадує MINI Cooper. Бюджетна модель має запас ходу 140 км, а її оснащення враховує діодні фари й камеру заднього огляду.
Поштарі замість велосипедів осідлають вантажні моторолериПоштарі замість велосипедів осідлають вантажні моторолери
Невдовзі частина сільських листонош Укрпошти пересяде на малолітражні вантажні мотоцикли: епоха велосипедів відходить у минуле разом з сумками для газет і журналів.
Литовська митниця конфіскувала два Tesla Cybertruck, які прямували до РосіїЛитовська митниця конфіскувала два Tesla Cybertruck, які прямували до Росії
Так 8 травня литовська митниця конфіскувала два пікапи Tesla Cybertruck, які прямували до Білорусі через пункт пропуску Шальчинінкай. Передбачається, що автомобілі мали переправити контрабандою до Росії.
Кабмін готує підвищення акцизів на пальнеКабмін готує підвищення акцизів на пальне
Зокрема йдеться про встановлення нових розмірів ставок акцизного податку на пальне, враховуючи їх мінімальний рівень, відповідно до директиви 2003/96/ЄС, які набиратимуть чинності з 01.01.2028 р..
Ще кілька Tesla Semi помітили під час перевезень продуктів у СШАЩе кілька Tesla Semi помітили під час перевезень продуктів у США
Довгоочікувана електрична вантажівка Tesla Semi потрапить до автопарків ще двох великих клієнтів.
Вілл Сміт приєднався до серії гонок на електрочовнах E1Вілл Сміт приєднався до серії гонок на електрочовнах E1
Вілл Сміт та його команда Westbrook Racing приєдналися до серії гонок на електрочовнах Е1 чемпіонату світу UIM E1, анонсованого у 2022 році. Перший його сезон розпочався у лютому цього року у Гран-прі Джіди у Саудівській Аравії.
В Україні можуть почати збирати бронемашини RoshelВ Україні можуть почати збирати бронемашини Roshel
Канадський виробник бронемашин Roshel планує розгорнути виробництво бронетехніки на території України. Про це заявив генеральний директор компанії Роман Шимонов.
Компактний Mitsubishi Delica 4x4 перетворили на унікальний кемперКомпактний Mitsubishi Delica 4x4 перетворили на унікальний кемпер
Зазвичай, більшість власників обирають кемпери на базі шасі Mercedes Sprinter, Ford Transit чи інших фургонів, однак майстри Nomadic Van Life вирішили створити дім на колесах на базі Mitsubishi Delica.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015