Компактний Mitsubishi Delica 4x4 перетворили на унікальний кемпер

18:49 11.05.2024
Компактний Mitsubishi Delica 4x4 перетворили на унікальний кемпер

Виробництво оригінального фургона почалось в 1968 році. Автомобіль мав зайняти роль універсального фургона від Mitsubishi. Попит на модель був гарним, тому у 1979 році з'явилось друге покоління. Разом з ним японський автовиробник презентував пасажирську версію з назвою Star Wagon.

У 1982 році Mitsubishi почала пропонувати опційний повний привід для Delica, а у 1986 був представлений Delica Starwagon L300. Саме такий повнопривідний автомобіль обрали майстри Nomadic Van Life. Спершу вони повністю переробили стандартну 4-ступеневу АКПП, додали роздавальну коробку та модифікували 2,5-літровий двигун Mitsubishi 4D56.

Підвіска також зазнала змін. Замість стандартних амортизаторів, кемпер оснастили задніми пневматичними амортизаторами Monroe та оновленими передніми амортизаторами Tough Dog. В стандартне оснащення фургона входить: розкладний тент, який може слугувати також шторкою для душу, ніші для зберігання, драбина (для доступу на дах), додаткові протитуманні фари, камера заднього виду, тримач запасного колеса та каністр.

В салоні кемпер також має чудове оснащення. Майстри попрацювали над компонуванням простору, тому всередині компактного фургона вдосталь місця для декількох людей. Він має дерев'яну підлогу, кузовні панелі обшиті сірою тканиною й систему висувних ящиків, з відкидними панелями для ліжка.

За сидіннями пасажира є потаємна шафа, де сховано надувний матрац з компресором та спальний мішок. Також фургон оснащений інвертором на 1000 Вт й дизельним обігрівачем салону з системою керування.

Водночас кабіну водія вирішили залишити в автентичному стані, проте майстри дещо змінили центральну консоль, додавши два підсклянники й дерев'яний лоток для речей. Як повідомляється, вартість фургона становить 39 500 доларів.


Источник: 24tv.ua
Фото: Autoevolution
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015