Вілл Сміт приєднався до серії гонок на електрочовнах E1

18:56 11.05.2024
Вілл Сміт приєднався до серії гонок на електрочовнах E1

Вілл Сміт та його команда Westbrook Racing приєдналися до серії гонок на електрочовнах Е1 чемпіонату світу UIM E1, анонсованого у 2022 році. Перший його сезон розпочався у лютому цього року у Гран-прі Джіди у Саудівській Аравії.

Співзасновники E1 Роді Бассо та Алехандро Агаг вже встигли зібрати вражаючий список власників команд. У 2023 році зареєструвалися вісім команд, що належать світовим знаменитостям. Серед них легенди спорту Рафаель Надаль, Дідьє Дрогба та гравець НФЛ Том Бреді. Також свої команди привели на гонку електрочовнів ветеран Формули-1 Серхіо Перес, ді-джей Стів Аокі та зірка крикету Вірату.

У грудні до них приєднався музикант Марк Ентоні, власник команди Майамі. У Джідді вона посіла друге місце. Перше дісталося підопічним Тома Бреді, третє - команді Надаля.

Команда Вілла Сміта дебютує на Гран-прі Венеції, другій гонці E1 Racebird, яка пройде 11 та 12 травня. У ній братимуть участь дев'ять команд. Слідкуватимемо, яке місце Westbrook Racing вдасться зайняти у своїй першій гонці електричних човнів.

Виступатиме за неї п'ятиразовий гонщик Ле-Ману Лукас Ордоньєс, який брав участь у SuperGT та Формулі-3. Його напарниця - професійна гонщиця та каскадерка Сара Прайс. Вона учасниця 17 національних чемпіонатів із мотокросу, ралі Дакар та Extreme E.


Источник: Авто Центр
Фото: Electrek
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015