Опубліковано фото загадкової версії Dacia

20:56 11.05.2024
Опубліковано фото загадкової версії Dacia

Новий бюджетний кросовер Dacia Duster третього покоління вже повністю розсекретили офіційно та показали на фото, більше того він вже відправився у продаж. Але у мережі піднялося обговорення загадкової модифікації моделі.

На сайті Rush Lane несподівану машину назвали Duster Camper. Схоже, що це фургон. Або мінівен. У всякому разі, саме так і виглядає автомобіль на першому фото.

На зображенні масштабний макет. Насправді протягом року кожен виробник готує десятки подібних зразків. А до серійного виробництва дістаються далеко не всі. Можливо, цей мінівен - лише «вправа» дизайнерів.

З іншого боку, подібність до нового Duster очевидна. Тут той самий фірмовий стиль передньої частини, яким на себе першою приміряла модель Dacia. Та й саме собою створення макета автомобіля такого формату говорить про те, що виробник як мінімум розглядає цю нішу.

На ринок новинка могла б вийти у модифікаціях пасажирського кемпера з можливостями для подорожей та утилітарному варіанті комерційного фургону для дрібного бізнесу. Однак жодної точної інформації про цю машину поки що немає.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015