Американський блогер безкоштовно роздасть 26 електромобілів Tesla

20:49 11.05.2024
Американський блогер безкоштовно роздасть 26 електромобілів Tesla

Блогер зі США Джиммі Дональдсон, більше відомий як MrBeast, вирішив розіграти 26 електромобілів Tesla. Таким чином американець відсвяткує своє 26-річчя. Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

MrBeast зазначив, що розіграє 25 білих седанів Tesla Model 3 та один пікап Tesla Cybertruck. Взяти участь у розіграші зможуть лише підписники його сторінки, яким виповнилося 18 та які проживають у США, Австралії, Великій Британії, Індії, Канаді, Мексиці, Німеччині, Південній Кореї, Франції, Чилі та Японії.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений MrBeast (@mrbeast)

Аби претендувати на електромобіль Tesla, необхідно лайкнути допис в Instagram та написати коментар, позначивши в ньому двох друзів. Розіграш триватиме до 10 травня, а переможців блогер назве 14 травня.

Цікаво, що компанія Tesla не має ніякого стосунку до розіграшу і не надавала авто, то ж їх довелося купувати. Ба більше, переможці за бажання зможуть відмовитися від електрокарів та забрати грошовий його еквівалент - 39 000 доларів за Tesla Model 3 та 120 000 доларів - за Tesla Cybertruck.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015