Новости за 05.06.2024

Дебютувала оновлена лінійка BMW 1-SeriesДебютувала оновлена лінійка BMW 1-Series
BMW презентувала четверте покоління компактного хетчбека 1-Series. Модель виросла в розмірах і стала технологічнішою, а також отримала економічні гібридні мотори.
Volkswagen розкрив характеристики нових ID.7 GTX та ID.7 Pro SVolkswagen розкрив характеристики нових ID.7 GTX та ID.7 Pro S
«Заряджена» версія GTX отримала потужність в 340 к.с., повний привід й динаміку в 5,4 секунди до першої сотні, тоді як ID.7 Pro S може похизуватися запасом ходу до 709 км й 690 км у кузові універсал.
Нова Toyota Camry 2024 вийшла на європейський ринокНова Toyota Camry 2024 вийшла на європейський ринок
Toyota Camry стала виразнішою на вигляд та сучаснішою всередині. У Європі седан пропонують виключно в гібридній модифікацції.
Mercedes-Benz і Stellantis зупиняють виробництво акумуляторів для електромобілів у ЄСMercedes-Benz і Stellantis зупиняють виробництво акумуляторів для електромобілів у ЄС
Mercedes-Benz і Stellantis припинили роботу над своїми спільними проектами європейського виробництва акумуляторів для електромобілів і переосмислюють, у якому напрямку рухатися вперед.
Toyota презентувала спортивну версію CorollaToyota презентувала спортивну версію Corolla
Сімейство Toyota Corolla, яка є найбільш продаваною моделлю марки, поповнилася новою версією з приставкою FX Special Edition в назві. Її перші зразки надійдуть у продаж восени цього року.
Ринок електромобілів у травні: електроенергія за графіком не перешкодаРинок електромобілів у травні: електроенергія за графіком не перешкода
Експерти проаналізували статистику реєстрацій автомобілів з електричними силовими установками й визначили ТОП-20 марок і моделей у трьох сегментах.
В ЄС вступили в силу нові правила щодо тахографів: що змінилося та які штрафи передбачені?В ЄС вступили в силу нові правила щодо тахографів: що змінилося та які штрафи передбачені?
Транспортний сектор Європейського Союзу вже майже два тижні працює в умовах нового Регламенту ЄС 2024/1258, норми якого спрямовані на підвищення безпеки дорожнього руху в сегменті автомобільних вантажних та періодичних пасажирських перевезень.
У ДТП розбили вісім дорогих спорткарівУ ДТП розбили вісім дорогих спорткарів
Нелегальні перегони на хайвеї в США спричинили масштабну ДТП. У аварії розбили спортивні Ford, Dodge, BMW та Toyota.
Mercedes-Benz презентував у Великобританії «далекобійний» електричний eActros 600Mercedes-Benz презентував у Великобританії «далекобійний» електричний eActros 600
На виставці комерційного транспорту Road Transport Expo компанія Mercedes-Benz Trucks презентувала британським споживачам свою першу електричну вантажівку для далеких перевезень.
Volvo запроваджує для електромобілів новий документVolvo запроваджує для електромобілів новий документ
Власники Volvo зможуть отримати доступ до базової версії паспорта, відсканувавши QR-код на дверях водія, тоді як більш детальна версія буде передана владі та, імовірно, доступна дилерам.
В Україні планують збудувати завод по виробництву бронеавтомобілівВ Україні планують збудувати завод по виробництву бронеавтомобілів
Канадський виробник бронеавтомобілів Roshel планує інвестувати десятки мільйонів доларів у нове українське підприємство
Греція видала Україні сто дозволів на нерегулярні автобусні перевезенняГреція видала Україні сто дозволів на нерегулярні автобусні перевезення
Україна домовилася з Грецією про 100 дозволів на нерегулярні автобусні перевезення пасажирів. Наступного тижня перевізники зможуть їх отримати на пунктах видачі дозволів (ПВД) Укртрансбезпеки.
Раритетний Jeep Grand Wagoneer отримав 807-сильний двигун HellcatРаритетний Jeep Grand Wagoneer отримав 807-сильний двигун Hellcat
Техаська компанія Vigilante доопрацювала олдскульний позашляховик Jeep Grand Wagoneer. Цей рестомод здивував навіть найдосвідченіших експертів.
Cadillac хоче створити потужний гіперкарCadillac хоче створити потужний гіперкар
Керівник дизайну GM оголосив плани зі створення нового гіперкару, який може бути гібридом або електромобілем.
Porsche розробила програму, яка «переконує» клієнтів придбати Taycan замість конкурентівPorsche розробила програму, яка «переконує» клієнтів придбати Taycan замість конкурентів
Програма «Ласкаво просимо до Porsche» доступна для нових моделей Taycan. Ви можете отримати знижку на три платежі по 1500 доларів кожен при покупці нового Taycan.
На аукціоні продали унікальне семидверне авто 70-хНа аукціоні продали унікальне семидверне авто 70-х
Pontiac Catalina подовжили до 7,4 м і додали йому ще одну пару дверей. Лімузин розрахований на 9-ть осіб і оснащений кондиціонером та електропакетом.
З аукціону продадуть «битий» Lamborghini HuracanЗ аукціону продадуть «битий» Lamborghini Huracan
Пропонований суперкар, пофарбований у ніжно-блакитний відтінок, побував у ДТП. У нього сильно пошкоджено передню частину.
Литва отримала партію військових позашляховиків вартістю 32 млн євроЛитва отримала партію військових позашляховиків вартістю 32 млн євро
Збройні сили Литви отримали військові позашляховики Mercedes-Benz G 350. Ці автомобілі будуть використовуватися для виконання завдань мирного часу, тилової логістики та інших операцій.
В Україні дебютували інноваційні електричні самокати KaaboВ Україні дебютували інноваційні електричні самокати Kaabo
Електричні самокати стають все більш популярними як засіб пересування в сучасних містах. Однією з провідних компаній у цій сфері є Kaabo, яка пропонує широкий асортимент електричних самокатів для різних потреб і умов експлуатації.
Toyota може відродити модель CelicaToyota може відродити модель Celica
У розсекреченому звіті зазначено, що Celica може повернутися з бензиновим двигуном та повним приводом у вигляді моделі GR Sport. Передбачається, що ця новинка може дебютувати на наступному році на Токійському автосалоні.
В Україні можуть запровадити компенсацію за пошкодження або знищення авто під час бойових дійВ Україні можуть запровадити компенсацію за пошкодження або знищення авто під час бойових дій
В Україні планують запровадити механізм компенсацій за пошкодження або знищення автомобільного транспортного засобу, що належить фізичній особі, підприємцю чи компанії.
INEOS Automotive представив програму персоналізації Arcane WorksINEOS Automotive представив програму персоналізації Arcane Works
Британська компанія INEOS Automotive анонсувала унікальний сервіс, який отримав назву Arcane Works.
На ринок виходить оновлений кросовер Peugeot 5008На ринок виходить оновлений кросовер Peugeot 5008
Новий Peugeot 5008 став більшим, просторішим та сучаснішим. Сімейний кросовер пропонують у гібридному та електричному виконанні.
Електромобілі Tesla отримали важливу функцію для фарЕлектромобілі Tesla отримали важливу функцію для фар
Основною новинкою є те, що адаптивні фари в автомобілях, оснащених матричними світлодіодними фарами, тепер можуть адаптуватися до поворотів на дорозі.
Aston Martin продовжить випускати автомобілі з механічною коробкою передачAston Martin продовжить випускати автомобілі з механічною коробкою передач
Ручна коробка передач буде доступна лише на автомобілях, що вироблятимуться обмеженим тиражем для справжніх поціновувачів марки, які люблять отримувати задоволення від керування такими авто.
За 4 роки камери автофіксації зібрали штрафів на 2,1 млрд грнЗа 4 роки камери автофіксації зібрали штрафів на 2,1 млрд грн
В Україні з червня 2020 року до червня 2024 року водії, які порушували швидкісний режим і чиї правопорушення були зафіксовані камерами автофіксації, заплатили штрафів на загальну суму понад 2,1 млрд грн.
Імпорт легковиків не уповільнюється. Що вдалося «пригнати» у травні?Імпорт легковиків не уповільнюється. Що вдалося «пригнати» у травні?
Експерти проаналізували статистику перших реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у травні 2024 року.
«Повернись живим» і ОККО передали бригадам ДШВ транспорт і обладнання на 100 мільйонів«Повернись живим» і ОККО передали бригадам ДШВ транспорт і обладнання на 100 мільйонів
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» і мережа АЗК ОККО передали ще два Пульстрони для Десантно-штурмових військ.
Рада ухвалила біоетанольний законРада ухвалила біоетанольний закон
Верховна Рада в цілому ухвалила закон про додавання біоетанолу в автомобільні бензини. За законопроєкт 3356-Д проголосувало 235 народних депутатів.
HYSPEC - новий стандарт ефективності Castrol для гібридівHYSPEC - новий стандарт ефективності Castrol для гібридів
До 2025 року кожен четвертий автомобіль*, проданий у світі, буде гібридним. Враховуючи цей тренд і підтверджуючи лідерство Castrol, ми розробили HYSPEC - новий стандарт ефективності продуктів Castrol для гібридів**.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015