В Україні дебютували інноваційні електричні самокати Kaabo

16:23 05.06.2024
В Україні дебютували інноваційні електричні самокати Kaabo

Електричні самокати стають все більш популярними як засіб пересування в сучасних містах. Однією з провідних компаній у цій сфері є Kaabo, яка пропонує широкий асортимент електричних самокатів для різних потреб і умов експлуатації. І відтепер вони офіційно представлені в Україні!

Електротранспорт Каабо вважається найінноваційнішим на ринку, а продається він у більш ніж 60 країнах, зокрема і Україна, де офіційним дистриб'ютором є EDG Group.

Навіщо потрібні електричні самокати?

Особливості електричних самокатів Kaabo

Компанія Kaabo зарекомендувала себе як один із провідних виробників електричних самокатів завдяки своїм інноваційним технологіям та високій якості продукції. Ось деякі ключові особливості моделей Kaabo:

Потужність і дальність ходу

Всепрохідність

Безпека

Комфорт і дизайн

Інноваційні технології

Компанія постійно впроваджує нові технології, такі як додатки для смартфонів, що дозволяють контролювати параметри поїздки, діагностувати стан самоката і навіть налаштовувати режими їзди чи власноруч корегувати максимальну швидкість (наприклад, обмеження для дитини).

Де купити електросамокати

Електричні самокати Kaabo - це надійний, екологічно чистий та зручний засіб пересування, який задовольняє потреби сучасного міського мешканця.

В Україні придбати електричні самокати Kaabo можна у офіційних дилерів, перелік яких представлено на сайті Kaabo. На всі моделі діє гарантія 1 рік. Ремонт і сервіс також передбачені, адже офіційний представник має склад запчастин і деталей.

Ціна самокату Каабо залежить від обраної моделі та модифікації. Ознайомитися з асортиментом, характеристиками і вартістю можна в каталозі на офіційному сайті Kaabo в Україні.


Источник: ТопЖир
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015