Toyota може відродити модель Celica

14:50 05.06.2024
Toyota може відродити модель Celica

У розсекреченому звіті зазначено, що Celica може повернутися з бензиновим двигуном та повним приводом у вигляді моделі GR Sport. Передбачається, що ця новинка може дебютувати на наступному році на Токійському автосалоні.

За інформацією, яку надає Carcoops, у звіті вказано, що автомобіль буде оснащений 2,0-літровим бензиновим чотиривалковим двигуном та системою повного приводу Toyota GR-Four. Минулого року глава Toyota, Акіо Тойода, висловив зацікавленість у створенні нових поколінь Celica та MR2, що спричинило значну кількість чуток та спекуляцій.

Спочатку поширювалася інформація, що нова Celica буде електричним спортивним автомобілем, схожим на концепцію Lexus LF-ZC. Однак останні заяви Toyota спростували ці чутки. Недавно Toyota, Subaru та Mazda уклали угоду про створення двигунів нового покоління.

Крім того, представники Toyota підтвердили, що інженери компанії вже працюють над новими 1,5- та 2,0-літровими чотиривалковими двигунами, які підтримують електрифікацію та сумісні з альтернативним паливом. Ймовірно, такий двигун отримає майбутня Celica.

У звіті Japan's Best Car стверджується, що розробка мотора для новинки завершена і він матиме потужність близько 400 к.с. Інформації про стилістику моделі поки немає, але ймовірно, вона збереже низький силует з агресивним дизайном. Поширюється чутка, що презентація новинки запланована в рамках Токійського автосалону наступного року.


Источник: 24tv.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015