INEOS Automotive представив програму персоналізації Arcane Works

14:39 05.06.2024
INEOS Automotive представив програму персоналізації Arcane Works

Британська компанія INEOS Automotive анонсувала унікальний сервіс, який отримав назву Arcane Works. Фактично це програма персоналізації та тюнінгу, яка дозволяє покупцям всюдиходів британського бренду максимально модернізувати машину з урахуванням індивідуальних уподобань.

У програмі Arcane Works братимуть участь усі моделі позашляховиків INEOS. Крім того, вона стане своєрідним випробувальним полігоном для нових технологій та систем, що створюються для автомобілів бренду INEOS, включаючи модифікацію силових агрегатів та ходової частини, нових систем, різних матеріалів та аксесуарів.

«Метою Arcane Works є створення по-справжньому унікального позашляховика, з ручним оздобленням з ексклюзивних матеріалів та індивідуальними деталями, виконаними найкращими майстрами. Ми знаємо, що це те, що чекають наші клієнти, і ми зможемо надати їм справді особливий підхід. Ось чому ми вибрали для програми назву Arcane (англ. містичний, таємний), оскільки транспортні засоби будуть настільки винятковими, що їх рідко можна буде зустріти», - розповів Джордж Редкліфф (George Ratcliffe), комерційний директор INEOS Automotive.

Перший ексклюзивний продукт Arcane Works буде презентовано у липні цього року на «Фестивалі швидкості» у Гудвуді. Раніше компанія INEOS Automotive презентувала лімітовану серію позашляховика Grenadier 1924 Limited Edition, створеного на честь 100-річного ювілею англійського модного бренду одягу Belstaff. Автомобіль отримав особливе оздоблення інтер'єру та екстер'єру, але не є частиною програми персоналізації Arcane Works.


Источник: Авто Центр
Фото: INEOS Automotive
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015