Новости за 04.07.2024

Легендарний Opel Frontera повертається на ринокЛегендарний Opel Frontera повертається на ринок
Новий Opel Frontera - недорогий сімейний кросовер, який замінив модель Crossland. Його пропонують у гібридних та електричних модифікаціях на 5 або 7 місць.
У Європі вимагають відміну заборони на автомобілі з ДВЗУ Європі вимагають відміну заборони на автомобілі з ДВЗ
Європейська народна партія (ЄНП), найбільша законодавча група в Європейському парламенті, представила проєкт, що передбачає відмову від запланованої з 2035 року відмови від автомобілів із ДВЗ.
Попит на седани в США поступово відновлюєтьсяПопит на седани в США поступово відновлюється
У США спостерігається зростання попиту на невеликі седани. Nissan Sentra, Honda Civic, Toyota Corolla та інші демонструють двозначне зростання продажів у першій половині 2024 року.
Продажі Toyota Prius у червні обвалилися одразу на 99,5 відсотківПродажі Toyota Prius у червні обвалилися одразу на 99,5 відсотків
Порівняно із червнем 2023 року відзначається зниження продажів Toyota Prius одразу на 99,5 відсотків. Це свого роду антирекорд, проте йому є пояснення.
Renault почне використовувати батареї нового типуRenault почне використовувати батареї нового типу
Renault зможе скоротити витрати на виробництво акумуляторів приблизно на 20 відсотків, використовуючи літій-залізо-фосфатну технологію (LFP) разом із нікель-кобальт-марганцевими акумуляторами.
Ineos відклав випуск позашляховика FusilierIneos відклав випуск позашляховика Fusilier
У компанії відмовилися повідомити, коли модель зрештою вийде, але це буде точно не раніше 2027 року.
Fiat відкрив прийом замовлень на оновлену Panda в ЄвропіFiat відкрив прийом замовлень на оновлену Panda в Європі
Італійський автовиробник розпочав прийом попередніх замовлень оновленого Panda в Європі. Компактна модель стане альтернативою нещодавно представленому кросоверу Grande Panda.
Яку малу комерційну техніку купували у червні?Яку малу комерційну техніку купували у червні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у червні й визначили 20 найпопулярніших моделей малої комерційної техніки у трьох сегментах.
Названо ключові фактори зростання продажів китайських електромобілівНазвано ключові фактори зростання продажів китайських електромобілів
У новому звіті консалтингової фірми AlixPartners прогнозується, що до 2030 року китайські автовиробники поглинуть 33 відсотка світового автомобільного ринку.
Mercedes-Benz готує розкішний родстер на базі SLMercedes-Benz готує розкішний родстер на базі SL
Невтомні фотошпигуни спіймали нове творіння майстрів зі Штутгарта - закамуфльований прототип майбутнього родстера Mercedes-Maybach SL.
Перший в історії електричний MINI John Cooper Works везуть в ГудвудПерший в історії електричний MINI John Cooper Works везуть в Гудвуд
MINI готує до дебюту електричний хот-хетч: John Cooper Works представлять у Гудвуді 11 липня на фестивалі Goodwood Festival of Speed.
BMW відмовляється від стильного спортивного кросовераBMW відмовляється від стильного спортивного кросовера
Кросовер BMW X4 випускають із 2014 року і вже представили два його покоління. Третя генерація моделі не планується, бо в лінійці BMW буде доступніша альтернатива.
BYD знайшла новий шлях для поширення електромобілів у ЄвропіBYD знайшла новий шлях для поширення електромобілів у Європі
Китайська компанія BYD знайшла нового партнера з лізингу електромобілів у Європі, намагаючись таким чином ще суттєво збільшити експорт своїх авто у країни ЄС.
Ford відкликає десятки тисяч MustangFord відкликає десятки тисяч Mustang
Ford оголосив про нове відкликання, яке зачепило 30 735 автомобілів Mustang 2022 і 2023 років через потенційні проблеми з рульовим керуванням.
KIA тестує новий потужний кросовер EV9 GTKIA тестує новий потужний кросовер EV9 GT
Повідомляється, що високопродуктивна версія електричного позашляховика KIA EV9 була помічена під час випробувань, напередодні його офіційної презентації, що відбудеться в січні 2025 року.
Tesla Cybertruck за 1500 доларів перетворили на оригінальний автодімTesla Cybertruck за 1500 доларів перетворили на оригінальний автодім
У кузові Tesla Cybertruck обладнали жилий модуль із підйомним тентом та матрасом. Набір для перетворення пікапа в дім на колесах оцінили в 1500 доларів.
Aston Martin привезе до Гудвуда новий кросоверAston Martin привезе до Гудвуда новий кросовер
Британська компанія Aston Martin презентує кілька яскравих презентацій на щорічному «Фестивалі швидкості» в Гудвуді. Однією з головних новинок стане ексклюзивна версія кросовера DBX707 AMR24 Edition.
Ринок електромобілів у червні: тенденції до стабілізаціїРинок електромобілів у червні: тенденції до стабілізації
Експерти проаналізували статистику реєстрацій автомобілів з електричними силовими установками й визначили ТОП-20 марок і моделей у трьох сегментах.
Хюндай Мотор Україна розпочинає продаж оновленого Hyundai TUCSONХюндай Мотор Україна розпочинає продаж оновленого Hyundai TUCSON
Бестселлер українського та глобального ринку TUCSON оновився і пропонує новий зовнішній вигляд, технології, функцію підключення та безпеки.
У старому гаражі серед мотлоху виявили легендарний мотоцикл 50-хУ старому гаражі серед мотлоху виявили легендарний мотоцикл 50-х
Vincent Black Shadow - найшвидший мотоцикл свого часу. Новим він був здатен розігнатися до 100 км/год за 4,5 с і розвинути 200 км/год.
Tesla запускає незвичну програму знижок на електромобіліTesla запускає незвичну програму знижок на електромобілі
Tesla запустила нову «Програму військових закупок», яка поширює знижки в 1000 доларів на всі моделі електромобілів Tesla, окрім Cybertruck, для ветеранів армії США і діючих військовослужбовців, а також їх дружин, чи чоловіків.
Тюнери Varis перетворили Toyota GR Corolla на яскравий хот-хетчТюнери Varis перетворили Toyota GR Corolla на яскравий хот-хетч
Тюнінове ательє Varis, яке спеціалізується переважно на автомобілях японських брендів, відоме своїми яскравими та екстравагантними аерокітами. Не став винятком черговий проект майстрів Varis, які радикально перетворили зовнішність Toyota GR Corolla.
Мито ЄС на китайські авто почне діяти з 5 липняМито ЄС на китайські авто почне діяти з 5 липня
Не сьогодні-завтра Комісія ЄС опублікує необхідні деталі щодо набуття чинності високого мита на китайські автомобілі, проти чого виступає Асоціація автомобільної промисловості (VDA).
Виявлено культовий 33-річний суперкар Acura NSX в новому станіВиявлено культовий 33-річний суперкар Acura NSX в новому стані
Acura NSX - єдиний суперкар в історії японської марки. Середньомоторне купе оснащене 270-сильним V6 і здатне розвинути 270 км/год.
У Львові та Тернополі запрацював сервіс ОККО DriveУ Львові та Тернополі запрацював сервіс ОККО Drive
Мережа ОККО розгортає новий сервіс видачі готових страв на своїх АЗК - ОККО Drive. Тепер водіям, щоб замовити їжу та напої з асортименту кафе, не треба виходити з автомобіля.
На Харківщині ремонтують 300 кілометрів прифронтових доріг, щоб покращити логістику для військовихНа Харківщині ремонтують 300 кілометрів прифронтових доріг, щоб покращити логістику для військових
На Харківщині ремонтують 300 кілометрів прифронтових доріг державного значення у різних районах - про це просили військові підрозділи, аби покращити логістику та швидше евакуювати поранених.
Ford готує новий електрокар за 30 000 доларівFord готує новий електрокар за 30 000 доларів
Компанія Ford має намір розширити свою лінійку електромобілів новою моделлю, цього разу бюджетною.
Які автомобілі безпечніші - старі чи нові?Які автомобілі безпечніші - старі чи нові?
Час від часу організації з безпеки десь у світі випускають відео, що демонструють результати краш-тестів нового автомобіля у порівнянні з чимось набагато старішим.
«Повернись живим» і група компаній VIDI передали 5 командних пунктів управління БпЛА для Морської піхоти«Повернись живим» і група компаній VIDI передали 5 командних пунктів управління БпЛА для Морської піхоти
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» спільно з групою компаній VIDI передали війську 5-ть командних пунктів управління безпілотними літальними апаратами в рамках проєкту «Драйв розвідки».
Довгоочікуваний новий Skoda Kodiaq відтепер в УкраїніДовгоочікуваний новий Skoda Kodiaq відтепер в Україні
В Україні авто буде представлено у двох комплектаціях - Selection та Sportline з бензиновим та дизельним двигуном 2.0.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015