Які автомобілі безпечніші - старі чи нові?

15:39 04.07.2024
Які автомобілі безпечніші - старі чи нові?

Час від часу організації з безпеки десь у світі випускають відео, що демонструють результати краш-тестів нового автомобіля у порівнянні з чимось набагато старішим. Ці історії з'являються на новинних сайтах і в соціальних мережах.

Заголовки здебільшого натякають, що класичні автомобілі є смертельними пастками, а сучасні технології безпеки набагато кращі. Відео, яке ви можете побачити у цій публікації, дає уявлення про деякі з цих краш-тестів.

Вони вражають, оскільки кожен тест наочно демонструє, що старі автомобілі не витримують зіткнення, наражаючи на небезпеку водія та пасажирів. Але чи нові автомобілі безпечніші?

Безпека - поняття відносне, тому державні органи розробляють її певні стандарти. Які, зауважмо, змінюються, іноді з року в рік. Ніхто не сперечається, що новіші автомобілі під час тестів краще тримаються в аваріях, але є деякі фактори, про які кожен повинен знати.

Отже, ми, безумовно, вдячні за інновації в галузі автомобільної безпеки. Але коли ви бачите подібні краш-тести, як у відео вище, варто тримати в голові повну картину.


Источник: 24tv.ua
Фото: Motorious
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015