Хюндай Мотор Україна розпочинає продаж оновленого Hyundai TUCSON

16:59 04.07.2024
Хюндай Мотор Україна розпочинає продаж оновленого Hyundai TUCSON

Бестселлер українського та глобального ринку TUCSON оновився і пропонує новий екстер'єр та інтер'єр, технології, функцію підключення та безпеки.

Нове втілення класики дизайну TUCSON

Дизайнери Hyundai змогли поєднати в оновленому TUCSON класику моделі із новими стильними рішеннями.

TUCSON зберігає прогресивну привабливість своїх попередників у поєднанні зі свіжими оновленнями. Витончений і сучасний зовнішній вигляд TUCSON виділяється оновленими бамперами спереду і ззаду з новими захисними пластинами. У передній частині впізнаваний світловий дизайн «крила ангела» був переосмислений завдяки збільшеним денним ходовим вогням і збереженню ефекту напівдзеркала всередині решітки. Вона була вдосконалена за допомогою лазерного різання та обробки поверхні світлом, щоб створити ефект повного освітлення. Модель оновлено лінійкою легкосплавних дисків і п'ятьма захоплюючими новими кольорами: Cypress Green Pearl, Ecotronic Gray Pearl, Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic і Sailing Blue Pearl.

Більше простору - більше комфорту

Динамічні пропорції та платформа TUCSON забезпечують широкий, відкритий внутрішній простір, який гарантує пасажирам комфорт і місткість, які зазвичай доступні лише у моделях у вищого класу.

Всередині новий TUCSON виводить комфорт і зручність на новий рівень, пропонуючи ряд оновлень, які покращують враження від перебування в автомобілі для водія та пасажирів. Інтер'єр моделі був повністю перероблений, включаючи приладову панель, центральну панель, кермо та центральний підлокітник. Від оновленого керма до подвійних вигнутих 12,3-дюймових дисплеїв для кластера та інформаційно-розважальної системи, кожна деталь розроблена з урахуванням потреб усіх пасажирів.

Торпедо була оновлена додатковою новою поличкою. Подвійний автоматичний контроль температури також отримав новий дисплей. Інші зміни в інтер'єрі включають новий тип підлокітника, розміщення важеля перемикання передач на рульовій колонці та оновлений дизайн верхньої частини панелей дверей.

Сьогодні TUCSON більш просторий, ніж будь-коли раніше, з об'ємом багажника від 546 до 620 літрів.

Нові технології, аби ти був попереду

Hyundai визнає ключову роль, яку відіграють технології у покращенні відчуттів під час їзди для клієнтів. Здійснюючи сміливий крок вперед, компанія додала у новий TUCSON цілий список інноваційних функцій, які поєднують вишуканість і функціональність.

Обслуговування та оновлення програмного забезпечення для TUCSON ніколи ще не було настільки простим завдяки функції хмарного оновлення (Over-The-Air, OTA). Це дозволяє клієнту завжди мати найновіше програмне забезпечення, систему навігації та інформаційно-розважальні функції.

Tucson підтримуватиме цифровий ключ (Hyundai Digital Key 2.0). Ця технологія демонструє прихильність бренду передовим підключенням, підкреслюючи безпечну зручність. Ця передова функція цифрового ключа усуває потребу у традиційних ключах, дозволяючи відчинити та завести TUCSON за допомогою мобільного телефона.

Освітлюючи шлях вперед, інтелектуальна система світлодіодних матричних фар головного світла (Intelligent Front-Lighting System, IFS) виводить зовнішнє освітлення на новий рівень. Світлодіодна технологія матричного променя автоматично адаптується до дорожніх умов, аби забезпечити оптимальне освітлення для водія, одночасно зменшуючи відблиски та засліплення для інших водіїв на дорозі.

Оновлений TUCSON пропонується у чотирьох комплектаціях: Active, Comfort, Style, Premium, і поставляється з бензиновими, дизельними та гібридними двигунами. Серед яких вперше українським клієнтам буде запропонований бензиновий 2.5 GDi на 190 к.с., який поєднується із 8-ми ступеневою автоматичною трансмісією.

Оновлений Hyundai TUCSON буде доступний на українському ринку за ціною від 1 138 500 грн.

Більш детальну інформацію про комплектації та ціни можна знайти на сайті.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» - офіційний дистриб'ютор автомобілів бренду Hyundai в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.


Источник: Hyundai
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015