Новости за 04.03.2023

ТОП-10 бестселерів 2022 року на ринку КитаюТОП-10 бестселерів 2022 року на ринку Китаю
За даними Асоціації автовиробників Китаю (CAAM), у 2022 році місцеві дилери реалізували понад 23 млн автомобілів або на 9,7% більше, ніж роком раніше.
Mercedes-Benz відкликає 53 тисячі фургонів SprinterMercedes-Benz відкликає 53 тисячі фургонів Sprinter
Компанія оголосила про відкликання майже 53 000 автомобілів Sprinter і Freightliner Sprinter VS30 2019 і 2020 років випуску через потенційний ризик пожежі.
Компанія Porsche показала новий мінівенКомпанія Porsche показала новий мінівен
Нідерландський підрозділ Porsche представив новий фургон Renndienst. У минулому такі фургони підтримували гоночні команди німецької марки.
Claas оновлює лінійку тракторів XerionClaas оновлює лінійку тракторів Xerion
Компанія Claas оголосила про оновлення лінійки тракторів Xerion 4WD на 2023 рік, які включають в себе модернізацію трансмісії та гідравлічної системи.
BYD випустить утилітарний позашляховик під новим брендомBYD випустить утилітарний позашляховик під новим брендом
Створення нового дочірнього підрозділу було анонсовано компанією BYD ще у листопаді 2022 року.
Рідкісний суперкар Audi згорів вщент прямо на дорозіРідкісний суперкар Audi згорів вщент прямо на дорозі
Двигун Audi R8 Spyder спалахнув на трасі. Водієві вдалося швидко залишити авто і він не постраждав, але суперкар не підлягає відновленню.
Renault готує новий бюджетний кросоверRenault готує новий бюджетний кросовер
Нова модель Renault не буде схожою на інші автомобілі завдяки своєму дизайну. Крім того, у неї виявиться власна версія для комерційних перевезень.
На аукціон виставили легендарний Rolls Royce із 27-літровим моторомНа аукціон виставили легендарний Rolls Royce із 27-літровим мотором
Британський аукціонний будинок Car Classic 9 березня цього року проведе торги, в рамках яких буде продано найпотужніший в історії Rolls Royce.
У Китаї презентовано 265-сильний спортивний седан GAC Shadow Leopard RУ Китаї презентовано 265-сильний спортивний седан GAC Shadow Leopard R
Китайська корпорація GAC продемонструвала спортивний седан GAC Shadow Leopard R.
Lamborghini встановила незвичайний світовий рекордLamborghini встановила незвичайний світовий рекорд
Захід присвятили 60-річному ювілею Lamborghini. На честь цього вирішили зібрати якнайбільше суперкарів бренду, які розмістили на гоночному треку Suzuka Circuit у Японії.
Компанія Peugeot готує оновлення кросовера 5008Компанія Peugeot готує оновлення кросовера 5008
Peugeot 5008 буде повністю перероблений, і компанія зробить ставку на найсучасніший і витончений стиль, який був представлений в модельному ряду з появою моделі 308.
У ЄС відклали затвердження заборони двигунів внутрішнього згоряння з 2035 рокуУ ЄС відклали затвердження заборони двигунів внутрішнього згоряння з 2035 року
Шведське головування у Раді ЄС вирішило відкласти остаточне затвердження рішення про обмеження викидів для автомобілів, ймовірно, через спротив окремих країн.
Культову Audi 90-х перетворили на оригінальний всюдихідКультову Audi 90-х перетворили на оригінальний всюдихід
Купе Audi Quattro підготували до серйозного бездоріжжя. Автомобіль поставили на гусениці, додали захист днища та багажник на даху.
Chery готує кросовер у дизайні від колишнього стиліста PorscheChery готує кросовер у дизайні від колишнього стиліста Porsche
Chery провела передпоказ нового кросовера Jetour Traveler, офіційний дебют якого відбудеться на квітневому автосалоні у Шанхаї.
Електромобілі Tesla отримають двонаправлену зарядкуЕлектромобілі Tesla отримають двонаправлену зарядку
Однією з найцікавіших тем, що обговорювалися вчора під час тригодинної презентації на заході Tesla Investor Day, була двоспрямована зарядка.
Nissan Navara перетворили на недорогий електропікапNissan Navara перетворили на недорогий електропікап
Електричний пікап запропонований у чотиридверному виконанні та може перевозити 905 кг вантажу. Модель доступна у двох версіях різної потужності.
Fendt 700 Vario Gen7 відзначили за продуктивність та економічністьFendt 700 Vario Gen7 відзначили за продуктивність та економічність
Американське товариство сільськогосподарської та біологічної інженерії (ASABE) вручило корпорації AGCO престижну нагороду AE50 Award 2023 за трактор Fendt 700 Vario Gen7.
Tesla Supercharger стали доступними для електромобілів інших компанійTesla Supercharger стали доступними для електромобілів інших компаній
Вартість зарядки для автомобілів сторонніх брендів буде вищою.
Джастін Бібер подарував собі на день народження унікальний спорткар PorscheДжастін Бібер подарував собі на день народження унікальний спорткар Porsche
Кабріолет Porsche 968 LArt випущений в єдиному екземплярі. Ексклюзивне спортивне авто створили для Паризького тижня моди.
Новий Hyundai Accent уперше показали на відеоНовий Hyundai Accent уперше показали на відео
Індійський офіс Hyundai продовжує підігрівати інтерес до седана Accent нового покоління.
В Україні вперше запустили тролейбуси марки SolarisВ Україні вперше запустили тролейбуси марки Solaris
Вінниця стала першим українським містом, де почали працювати тролейбуси польської марки Solaris.
Репліку купе Porsche 356 T6 продали за 65 тисяч доларівРепліку купе Porsche 356 T6 продали за 65 тисяч доларів
Репліка точніше повторює оригінальний Porsche 356 T6. Проте цей спорткар відрізняється деякими деталями, зокрема й потужнішим двигуном.
Бренди Volkswagen Group отримають власні магазини додатківБренди Volkswagen Group отримають власні магазини додатків
Магазин Volkswagen пропонуватиме широкий вибір програм у різних категоріях: музика, погода, відеоконференції, підкасти, ігри, новини, парковка, зарядки для електрокарів, інтеграція з «розумним» будинком та інших.
Компанія Aston Martin показала новий сейфті-карКомпанія Aston Martin показала новий сейфті-кар
Aston Martin показав новий автомобіль DBX707, який стане медичною машиною Формули-1 у сезоні-2023.
Розкрито перші подробиці нового Toyota RAV4Розкрито перші подробиці нового Toyota RAV4
Нова Toyota RAV4 надійде у виробництво з жовтня 2024 року. Кросовер зміниться зовні, але збереже платформу цьогорічної моделі.
Російський LPG стає на заваді постачань в УкраїнуРосійський LPG стає на заваді постачань в Україну
На початку березня ціни на скраплений газ на основних напрямках постачань не зазнали суттєвих змін. Може здаватися, що ситуація стабільна, але насправді відбуваються важливі зміни.
Компанія Hyundai показала відео з новим електричним позашляховиком KonaКомпанія Hyundai показала відео з новим електричним позашляховиком Kona
Hyundai опублікувала відео, що дозволяє у подробицях оцінити зовнішній вигляд нового електричного позашляховика моделі Kona 2024, який вийде на ринок цього літа.
KIA розсекретила зовнішність свого флагманського електрокросовераKIA розсекретила зовнішність свого флагманського електрокросовера
KIA EV9 стане найбільшим і найтехнологічнішим електричним кросовером бренду. Нові знімки демонструють зовнішність майбутньої флагманської моделі.
Електричний кросовер MINI Countryman показали на офіційних фотографіяхЕлектричний кросовер MINI Countryman показали на офіційних фотографіях
Компанія випускатиме модель у Німеччині. Кросовер уже став на конвеєр заводу BMW у Лейпцигу.
Розсекречено зовнішність першого седана ExeedРозсекречено зовнішність першого седана Exeed
Китайська компанія Exeed, що належить Chery, запатентувала зовнішність першого седана E03.
У Румунії представлено недорогий електромотоциклУ Румунії представлено недорогий електромотоцикл
Електробайк Colibri M22 здатний розвинути 97 км/год та проїхати до 120 км без підзарядки. За необхідності мотоцикл можна скласти вдвоє.
Італія виступила проти заборони в ЄС авто з ДВЗІталія виступила проти заборони в ЄС авто з ДВЗ
Італія виступає проти регламенту ЄС про заборону автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння до 2035 року, якщо Європейська комісія не перегляне свою позицію і не запропонує екологічно та економічно обґрунтовані альтернативи.
Lexus показав «оновлений» кросовер NXLexus показав «оновлений» кросовер NX
Компанія Lexus представила оновлений кросовер NX. Моделі покращили їздові характеристики, переглянули колірні схеми салону, а також оновили допоміжну електроніку.
Виявлено легендарний 20-річний суперкар Ferrari в стані нового автоВиявлено легендарний 20-річний суперкар Ferrari в стані нового авто
За два десятиліття раритетний Ferrari Enzo проїхав лише 227 км. У салоні та багажнику суперкара збережені целофанові чохли.
У США показали передсерійну версію Tesla CybertruckУ США показали передсерійну версію Tesla Cybertruck
На традиційному дні інвестора» Tesla показала «передсерійну бета-версію Cybertruck» за огорожею. Однак навіть таким чином можна роздивитись як кузов, так і салон.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015