Renault готує новий бюджетний кросовер

18:39 04.03.2023
Renault готує новий бюджетний кросовер

Нова модель Renault не буде схожою на інші автомобілі завдяки своєму дизайну. Крім того, у неї виявиться власна версія для комерційних перевезень. Йдеться про бюджетний кросовер Renault 4ever, прем'єра якого запланована на 2024-2025 рік.

Враховуючи назву машини, яка явно натякає, що автомобіль матиме глобальні перспективи.

Як виглядатиме автомобіль уже відомо завдяки старанню французького незалежного дизайнера Жана Франсуа Юбера. На зображеннях, які зрештою можуть виявитися абсолютно недостовірними, автомобіль виглядає як сучасний з огляду на ретро-мотиви.

За габаритами серійний Renault 4ever має бути близьким до свого концепту. Довжина машини складе 4160 мм, а відстань між осями дорівнюватиме 2570 мм. Таким чином, з погляду розмірів автомобіль виявиться практично Дастером. Усередині кросовера водія та пасажирів чекатиме просторий салон, в якому зможуть розміститися до 5 осіб, а також об'ємне багажне відділення.

Renault 4ever заявлений як електромобіль, але його запас ходу поки що тримається в секреті. Тим не менш, французька преса впевнена, що цей показник складе не менше 400 кілометрів, як і належить бюджетним моделям із цього сегменту.


Источник: UAMotors
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015