У Румунії представлено недорогий електромотоцикл

00:58 04.03.2023
У Румунії представлено недорогий електромотоцикл

Румунський стартап Colibri презентував недорогий електричний мотоцикл M22. Його мають запустити у виробництво з травня, а в серпні стартують його продажі в Європі та США за ціною від 2799 доларів.

Електричний мотоцикл Colibri M22 - дітище конструктора Петра Георгеску. Йому доводиться дуже часто користуватися громадським транспортом, що незручно та затратно. Він вигадав альтернативний спосіб пересування містом.

Colibri M22 - легкий і компактний електробайк зі сталевою рамою. Без батарей він важить всього 30 кг, а ще його можна скласти, наприклад, для перевезення в електричці або підняти на ліфті у квартиру.

У задньому колесі встановлений електродвигун потужністю 4 к.с. Він має три режими роботи - з максимальною швидкістю 32, 45 і 97 км/год.

Електромотоцикл отримав три знімні батареї. Кожна забезпечує 40 км запасу ходу, тобто максимально Colibri M22 може проїхати 120 км без підзарядки.

Байк оснащений 17-дюймовими шинами, дисковими гальмами та потужними амортизаторами. Показ приладів виведено на невеликий дисплей.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015