Культову Audi 90-х перетворили на оригінальний всюдихід

17:39 04.03.2023
Культову Audi 90-х перетворили на оригінальний всюдихід

В американському Сіетлі з'явився нестандартний Audi Quattro 1990 року. Знамените купе переробили на гусеничний всюдихід. Про це повідомляє сайт The Drive.

Незвичайний тюнінг Audi Quattro Coupe виконав американець Кірк, який володіє магазином із продажу автозапчастин для авто німецького бренду. Він любить їздити на гірськолижні курорти і вирішив підготувати авто до бездоріжжя та засніжених трас.

Спочатку Audi Quattro Coupe отримав позашляхову гуму, а його кліренс збільшили вдвічі - до 282 мм. Потім з'явилися дуги, захист днища, багажник на даху та шноркель для подолання бродів. У такому вигляді Кірк продав авто три роки тому.

Проте кілька місяців тому американець вирішив викупити своє авто та продовжити його доопрацювання. Цього разу він поставив Audi на гусениці - Кірка надихнув допрацьований таким чином Ford F-150 Raptor покійного Кена Блоку.

Гусениці авто виконані знімними, тобто їх можна вдягати на зиму, а влітку знову ставити колеса. На своєму Audi Кірк із родиною регулярно їздить у гори. У авто чудова прохідність на снігу і воно привертає загальну увагу.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015