KIA розсекретила зовнішність свого флагманського електрокросовера

01:41 04.03.2023
KIA розсекретила зовнішність свого флагманського електрокросовера

Великий семимісний електричний кросовер KIA EV9 відкрив деякі елементи своєї зовнішності перед прем'єрою. Про це повідомили на сайті AutoExpress.

У березні серійний KIA EV9 уперше розсекретять публіці. Поки що бренд дражнить фанатів новими знімками моделі.

Серійна версія кросовера буде дуже схожа на концепт EV9. Електромобіль збереже незвичайний силует і разючу передню та задню оптику.

Попереду електрокросовер отримає фірмову графіку KIA, яка має назву «тигровий ніс». Від традиційної решітки радіатора вирішили відмовитися.

Серійний автомобіль отримає 21-дюймові колісні диски та масивні розширювачі колісних арок. Інтер'єр новинки поки що тримається в секреті.

Оздоблення салону буде виготовлено з перероблених пластикових пляшок і шерстяного волокна. Підлогу покриють старими рибальськими сітями.

Габарити KIA EV9:

Вихід KIA EV9 заплановано на кінець 2023 року. Він буде заснований на модульній платформі E-GMP, що дозволить встановити акумуляторну батарею великої ємності.

За чутками, електричний кросовер запропонують у 200-сильній задньопривідній і 400-сильній повнопривідній версії. Максимальний запас ходу становитиме понад 450 км.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015