Новости за 20.09.2023

Коли новий Volkswagen Tiguan дістанеться України?Коли новий Volkswagen Tiguan дістанеться України?
Новий Volkswagen Tiguan змінився зовні та всередині, а також став більшим і просторішим. Кросовер буде доступний в Україні в бензинових і дизельних версіях.
Новий Nissan Ariya Nismo спіймали на трасі НюрбургрінгНовий Nissan Ariya Nismo спіймали на трасі Нюрбургрінг
Свій повністю електричний кросовер Nissan Ariya японська марка вивела на ринок лише рік тому, а вже найближчим часом у нього буде спортивна версія від підрозділу Nismo.
Fiat назвав ціни на електромобіль TopolinoFiat назвав ціни на електромобіль Topolino
Італійський бренд вже отримав понад 10 000 попередніх замовлень на електричний сітікар, який є близнюком Citroen Ami та Opel Rocks Electric.
Новий Mitsubishi L200 отримає електрифіковані версіїНовий Mitsubishi L200 отримає електрифіковані версії
Новий Mitsubishi L200 вперше отримає гібридні та електричні модифікації. Їх розробка вже почалася.
Китай монополізував російський ринок імпортних автомобілівКитай монополізував російський ринок імпортних автомобілів
За підсумками 8 місяців 2023 року частка китайських автомобілів у російському імпорті сягнула 92 відсотки.
Представлено найрозкішніший Rolls-Royce PhantomПредставлено найрозкішніший Rolls-Royce Phantom
В ательє Mansory виконали оригінальний тюнінг Rolls-Royce Phantom. Седан став яскравішим на вигляд, а потужність його двигуна перевищила 600 сил.
Машинобудівний гігант АВВ закриває завод у ПольщіМашинобудівний гігант АВВ закриває завод у Польщі
Шведсько-швейцарська технологічна корпорація ABB оголосила про припинення виробництва та закриття заводу у польському місті Клодзко.
BMW відкликає свої преміальні кросовериBMW відкликає свої преміальні кросовери
Компанія BMW оголосила про кампанію з відклику преміальних кросоверів X5, X6, X7, а також одного екземпляра XM. Зазначається, що машини отримають заміну колінної подушки безпеки.
Geely та Baidu представили стильний електрокросовер Jiyue 01Geely та Baidu представили стильний електрокросовер Jiyue 01
Jiyue 01 буде доступний у кількох версіях із запасом ходу до 720 км на одному заряді. Електрокросовер пропонується з одним або двома електромоторами потужністю до 544 сил.
Польські аграрії зіткнулися з дефіцитом пальногоПольські аграрії зіткнулися з дефіцитом пального
На польському ринку загострюється проблема з забезпеченням дизельним паливом підприємств аграрного сегменту.
За рік в Україні вдвічі побільшало власників дорогих автівокЗа рік в Україні вдвічі побільшало власників дорогих автівок
Кількість власників дорогих автомобілів, які оподатковуються транспортним податком, за останній рік зросла майже вдвічі, а кількість самих таких дорогих авто збільшилася у більш ніж 2 рази.
Коштовний американський спорткар роками стояв покинутим на СТОКоштовний американський спорткар роками стояв покинутим на СТО
Випущено лише 135 Plymouth Superbird із 425-сильним V8 Hemi. Це один із найдорожчих американських автомобілів усіх часів.
BMW розробляє унікальні моделі спеціально для КитаюBMW розробляє унікальні моделі спеціально для Китаю
BMW буде виготовляти електромобілі для китайського ринку на платформі Neue Klasse. Про це заявив генеральний директор компанії Олівер Зіпсе.
Temsa та CaetanoBus готують електричний автобус із запасом ходу 1000 кмTemsa та CaetanoBus готують електричний автобус із запасом ходу 1000 км
Турецький виробник Temsa та португальська автобусобудівна компанія СaetanoBus заявили про спільний проект зі створення машини на водневих паливних елементах.
Сучасні мінівени масово провалили оновлені краш-тестиСучасні мінівени масово провалили оновлені краш-тести
Chrysler Pacifica, Honda Odyssey, KIA Carnival і Toyota Sienna впоралися із захистом водія, але виявилися небезпечними для задніх пасажирів. Найімовірніше, причина полягає в ременях безпеки.
У Китаї представили Xpeng G9 2024-го модельного рокуУ Китаї представили Xpeng G9 2024-го модельного року
У Китаї дебютував кросовер Xpeng G9 2024. Що цікаво, нова модель стала кращою, але при цьому ще й подешевшала на 6 тис. доларів.
На Волині викрили ділків, які підробляли мастила відомої маркиНа Волині викрили ділків, які підробляли мастила відомої марки
Детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області провели обшуки в приміщеннях, де зберігалися контрафактні моторні мастила під виглядом продукту одного з відомих брендів.
Знаменитий позашляховик Jeep Cherokee 1975 року повернули у виробництвоЗнаменитий позашляховик Jeep Cherokee 1975 року повернули у виробництво
Jeep Cherokee першого покоління оснастили сучасним 6,4-літровим V8 на 485 к.с. Позашляховик отримав позашляхову гуму та клімат-контроль.
Презентована Toyota Sienna 2024-го модельного рокуПрезентована Toyota Sienna 2024-го модельного року
Компанія Toyota офіційно повідомила, що Toyota Sienna 2024-го модельного року надійде до дилерських центрів США наступного місяця.
Audi змінить маркування своїх моделейAudi змінить маркування своїх моделей
Парні числа віддадуть електромобілям, а непарні - авто з ДВЗ.
У покинутому гаражі знайшли велику колекцію раритетних автоУ покинутому гаражі знайшли велику колекцію раритетних авто
У колекції є безліч автомобілів з різних епох, загальною вартістю сотні тисяч доларів. Деякі моделі є дуже рідкісними, особливо для США.
Норвегія закриє останнє «вікно до Європи» для автомобілів на російських номерахНорвегія закриє останнє «вікно до Європи» для автомобілів на російських номерах
Норвегія вирішила заборонити перетин кордону зареєстрованих у Росії легкових автомобілів.
Продажі автомобілів у ЄС зросли на 21 відсотокПродажі автомобілів у ЄС зросли на 21 відсоток
Продажі автомобілів у Європі зростають більше року поспіль, причому електромобілі відіграли тут не останню роль.
У Китаї створили бюджетний електрокросовер Hozon Neta XУ Китаї створили бюджетний електрокросовер Hozon Neta X
Hozon Neta X - недорогий 4,6-метровий електрокросовер потужністю 163 к. с. Базова версія моделі отримала великий тачскрін та електропривод дверей багажника.
В Україні знайдено мотоцикл-довгожительВ Україні знайдено мотоцикл-довгожитель
Нещодавно в Україні було виявлено цікавий мотоцикл українського виробництва - «Дніпро-11». Хоча в минулі роки ця модель випускалася у великій кількіості, але невблаганний час бере свій.
Окупанти атакували дронами Кременчуцький НПЗОкупанти атакували дронами Кременчуцький НПЗ
Цієї ночі російські окупанти влучили у нафтопереробний завод у Кременчуці Полтавської області, через що на заводі виникла пожежа.
Peugeot e-308 надійшов у продаж в ЄвропіPeugeot e-308 надійшов у продаж в Європі
Електромобіль Peugeot e-308 складе конкуренцію Volkswagen ID.3 і Nissan Leaf. Новинка доступна в трьох комплектаціях за ціною від 45 588 доларів.
Toyota возитиме олімпійців у Парижі на водневих автоToyota возитиме олімпійців у Парижі на водневих авто
Toyota надасть 500 Mirai на паливних елементах в офіційному автопарку для Олімпійських і Паралімпійських ігор у Парижі 2024 року.
Уряд Великобританії думає відтермінувати заборону ДВЗУряд Великобританії думає відтермінувати заборону ДВЗ
Уряд Великобританії розглядає можливість відтермінування введення заборони на продаж нових автомобілів з бензиновими та дизельними двигунами з 2030 року, через численні скарги.
Класичний MINI відродили в новому форматіКласичний MINI відродили в новому форматі
Електромобіль MINI eMastered отримав 97-сильний мотор і здатний розігнатися до 100 км/год за 8,5 с. Запас ходу становить 177 км.
На європейські дороги вийде безпілотний шатл AurrigoНа європейські дороги вийде безпілотний шатл Aurrigo
До ходових випробувань активно готується шатл з автономним керуванням Aurrigo Auto-Shuttle, які пройдуть дорогами Праги, Брно, а також Мілтон-Кейнса, міста на південному сході Англії.
У США перевірять, чи отримував Маск незаконні пільги від TeslaУ США перевірять, чи отримував Маск незаконні пільги від Tesla
Федеральні прокурори США розслідують, чи використовував Ілон Маск свій статус генерального директора Tesla для отримання особистих вигод.
Власник «Гелендвагена» випадково викупив власний позашляховик на аукціоніВласник «Гелендвагена» випадково викупив власний позашляховик на аукціоні
Аукціонний дім заборонив власнику Mercedes-AMG G63 знову виставляти на продаж свої автомобілі. Також продавцю довелося заплатити комісію в розмірі 300 доларів.
Підбір оливи для двигуна: прості правила для вдалого виборуПідбір оливи для двигуна: прості правила для вдалого вибору
Головне правило: купувати мастило, оливу, присадки тощо треба тільки у офіційних представників. Окрім того, ніколи не буде зайвим почитати відгуки про компанію та її продукцію.
Отримуйте грант у розмірі 20% на придбання електрифікованих моделей Брендів PEUGEOT, CITROEN, OPEL, DS AutomobilesОтримуйте грант у розмірі 20% на придбання електрифікованих моделей Брендів PEUGEOT, CITROEN, OPEL, DS Automobiles
Корпоративні клієнти можуть придбати електрифіковані автомобілі з гами моделей Концерну Stellantis з фінансуванням від «ОТП Лізинг» та грантовою допомогою 20% від ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку).
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015