Отримуйте грант у розмірі 20% на придбання електрифікованих моделей Брендів PEUGEOT, CITROEN, OPEL, DS Automobiles

13:04 20.09.2023
Отримуйте грант у розмірі 20% на придбання електрифікованих моделей Брендів PEUGEOT, CITROEN, OPEL, DS Automobiles

Відповідальний бізнес заслуговує на підтримку та подяку. Особливо, коли йдеться про екологічну відповідальність - перед нашою спільною планетою та оточуючими людьми. Саме тому Українське представництво Концерну Stellantis пропонує унікальну програму для корпоративних покупців (юридичних осіб) електрифікованих транспортних засобів відомих європейських Брендів: PEUGEOT, CITROEN, OPEL, DS Automobiles. За підтримки фінансування від «ОТП Лізинг» та ЄБРР (Європейського Банку Реконструкції та Розвитку), усі електромобілі та Plug-In-гібриди вищезазначених Брендів можна придбати з додатковою вигодою у розмірі до 20% від суми фінансування.

Як працює програма: надійний лізинговий партнер «ОТП Лізинг» та вигода 20% від ЄБРР

Для того, щоб максимально вигідно придбати новий електромобіль або Plug-In-гібрид, потрібно скористатись програмою фінансування покупки та оформити авто в лізинг. Насправді все дуже просто й відбувається у кілька етапів:

Таким чином, корпоративні клієнти (юридичні особи) можуть придбати сучасні екологічні гібриди та електромобілі для поповнення автопарку свого бізнесу, та отримати підтримку від ЄБРР та ОТП Лізинг.

Лінійка електромобілів та Plug-In-гібридів від PEUGEOT

Бренд PEUGEOT пропонує в Україні одразу кілька електромобілі та гібридів. По-перше, це компактний електричний кросовер PEUGEOT e-2008: ідеальний вибір для щоденних подорожей містом та передмістям. По-друге, це електричний мінівен PEUGEOT e-Rifter: справжній помічник для бізнесу, який здатен легко перевезти групу колег або великогабаритні речі. По-третє, гібридний кросовер PEUGEOT 3008 PHEV: висока потужність та повний привод гарантують, що ви ніколи не запізнитесь на важливу бізнес-нараду.

Лінійка електромобілів та Plug-In-гібридів від CITROEN

Бренд CITROEN пропонує в Україні гібридний кросовер CITROEN C5 Aircross PHEV: він чудово поєднує просторий салон для вашої сім'ї та комфортну підвіску для бізнес-колег, а силова установка, яка поєднує електродвигун та бензиновий двигун, пропонує високу потужність разом з можливістю руху лише на електроприводі. Також корпоративні покупці можуть розглянути варіант замовлення електромобіля CITROEN Ami Cargo: ідеальний, екологічний, зручний транспорт для кур’єрів, що працюють в умовах сучасного тісного мегаполіса.

Лінійка електромобілів від OPEL

Бренд OPEL пропонує в Україні електричний кросовер OPEL Mokka-e: це чудовий приклад поєднання інноваційного електроприводу та привабливого дизайну, що обов’язкового вразить ваших партнерів та підкреслить відчуття молодіжних трендів.

Лінійка електромобілів та Plug-In-гібридів від DS Automobiles

Бренд DS Automobiles пропонує в Україні кілька електрифікованих моделей. По-перше, компактний та повністю електричний кросовер DS 3 E-Tense: вражаюче поєднання вишуканості та екологічності. По-друге, преміальний гібридний кросовер DS 7 E-Tense PHEV: розкішне оздоблення салону та комфортна підвіска, висока потужність та повний привод - справжній флагман!

Дізнавайтесь більше про електрифіковані транспортні засоби Брендів PEUGEOT, CITROEN, OPEL та DS Automobiles на офіційних українських сайтах. Або вже зараз обирайте бажані електромобілі та гібриди серед наявних в Україні за допомогою фірмових онлайн-магазинів PEUGEOT, CITROEN, OPEL, DS Automobiles. Не зволікайте - та отримуйте додаткову вигоду за власну еко-позицію та еко-відповідальність!


Источник: Stellantis Україна
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015