У Китаї створили бюджетний електрокросовер Hozon Neta X

18:33 20.09.2023
У Китаї створили бюджетний електрокросовер Hozon Neta X

Опубліковано фото нового електромобіля Hozon Neta X. Недорогий китайський кросовер прийде на зміну моделі Neta U-II і надійде в продаж до кінця 2023 року за ціною приблизно від $18 000. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Новий Hozon Neta X - п'ятимісний електрокросовер з нестандартним дизайном. У нього виражений «ніс», тоненька діодна оптика і рельєфні боковини. Задні стійки пофарбовані в чорний колір, що створює ефект «парячого» даху.

Розміри Hozon Neta X 2023:

У салоні кермо скошене знизу, а передні сидіння розділені високою консоллю. Китайський електромобіль Hozon Neta X отримав невеликий цифровий щиток приладів і величезний тачскрін.

Базова комплектація Hozon Neta X охоплює люк, підігрів сидінь і електропривод дверей багажника, а серед опцій є паркувальний автопілот і система напівавтономного водіння.

Електрокросовер Hozon Neta X оснащений 163-сильним мотором, а його максимальна швидкість обмежена на позначці 150 км/год. На вибір запропонують акумуляторні батареї ємністю 51,8 і 62 кВт.год: запас ходу становитиме 401 і 501 км, відповідно.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015