Презентована Toyota Sienna 2024-го модельного року

19:52 20.09.2023
Презентована Toyota Sienna 2024-го модельного року

Компанія Toyota офіційно повідомила, що Toyota Sienna 2024-го модельного року надійде до дилерських центрів США наступного місяця.

Найбільшою зміною є додавання нового доступного пакета Sienna XSE середнього рівня. Він включає шкіряні передні сидіння з підігрівом та вентиляцією з восьмипозиційним регулюванням на боці водія. У пакет також входять помаранчевий контрастний рядок, рульова колонка з електроприводом (регулювання по нахилу та вильоту) з функцією пам'яті та 7-дюймовий дисплей для панелі приладів. Також цей пакет пропонує бічні дзеркала з підігрівом та автоматичним зворотним нахилом та систему контролю сліпих зон.

Sienna LE та XLE тепер оснащені фарами із затемненими хромованими вставками. XSE AWD та Woodland отримали колеса з темним оздобленням. Варто додати, що нова Toyota Sienna 2024 трохи подорожчала порівняно із попередником, вартість якого починалася з 36 885 доларів. Тепер ціна стартує від 37 185 доларів та закінчується на позначці 48 125 доларів.

Sienna LE початкового рівня матиме світлодіодні освітлювальні прилади, зсувні бічні двері з електроприводом та 17-дюймові легкосплавні диски. Він оснащений 9-дюймовою інформаційно-розважальною системою з Android Auto та Apple CarPlay, аудіосистемою із шістьма динаміками, тризонним клімат-контролем, сонцезахисними шторками другого ряду та оздобленням зі штучного дерева.

Всі Sienna оснащені комплектом систем допомоги водієві Toyota Safety Sense 2.0. Він включає повношвидкісний адаптивний круїз-контроль, систему попередження про вихід зі смуги руху з функцією відстеження смуги руху та систему попередження зіткнень з виявленням пішоходів. Також є автоматичне дальнє світло та розпізнавання дорожніх знаків.

Потужність забезпечується гібридним 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 245 к.с. Передній привід входить у стандартну комплектацію, також доступний повний привід як опція.


Источник: iXBT.com
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015