Новости за 29.04.2022

Дефіцит бензину в Україні ліквідують протягом тижняДефіцит бензину в Україні ліквідують протягом тижня
Головними причинами кризи є знищені нафтобази та Кременчуцький нафтопереробний завод. За допомогою подібної штучної кризи окупанти РФ намагаються зупинити економіку країни.
Stellantis збудує в Сербії завод з випуску електрокарівStellantis збудує в Сербії завод з випуску електрокарів
Концерн Stellantis анонсував плани створення нових виробничих потужностей у сербському місті Крагуєваць. Інвестиції в проєкт становитимуть 190 млн євро.
Киян закликали користуватися громадським транспортомКиян закликали користуватися громадським транспортом
Жителів Києва закликали користуватись громадським транспортом. Це необхідно для того, щоб забезпечити потребу у пальному захисників України.
В Україну з Великої Британії прибули перші броньовані швидкі для фронтуВ Україну з Великої Британії прибули перші броньовані швидкі для фронту
Перші броньовані авто швидкої допомоги стандарту STANAG 4569 для рятування поранених бійців та мирних громадян з зони уражень вже прибули до Львова.
Рада відмовилася від підвищення податків на пальнеРада відмовилася від підвищення податків на пальне
Верховна Рада відмовилася від попередньої ініціативи повернути акцизний податок на пальне та 20% податку на додану вартість.
Nissan пожертвував свої автомобілі для допомоги постраждалим від гуманітарної кризи в УкраїніNissan пожертвував свої автомобілі для допомоги постраждалим від гуманітарної кризи в Україні
Компанія Nissan пожертвувала шість автомобілів, які будуть використані для допомоги постраждалим від гуманітарної кризи в Україні.
Названі найпопулярніші автомобілі в ЄвропіНазвані найпопулярніші автомобілі в Європі
У трійці найпопулярніших моделей у Європі - дві Tesla. Багаторічний лідер європейського ринку Volkswagen Golf опустився одразу на четверте місце.
На Київщині відкрили переправу, яка сполучить Гостомель і Бучу з КиєвомНа Київщині відкрили переправу, яка сполучить Гостомель і Бучу з Києвом
На Київщині відкрили тимчасову переправу в районі Гостомеля на трасі М-07 Київ - Ковель - Яготин. Вона забезпечить транспортне сполучення між Києвом, Гостомелем та Бучею через річку Ірпінь.
«Нульове розмитнення» іномарок та «відстрочку сплати податків» скасовують?«Нульове розмитнення» іномарок та «відстрочку сплати податків» скасовують?
Комітет Ради рекомендує скасувати нульове розмитнення іномарок та відстрочку сплати податків.
Dodge вирішив відродити ім*я Hornet для нового кросовераDodge вирішив відродити ім*я Hornet для нового кросовера
Уже в серпні цього року компанія Dodge планує показати нове покоління свого кросовера Hornet. Його збудують на базі Alfa Romeo Tonale.
Російський завод Haval відправляють у простий на півмісяцяРосійський завод Haval відправляють у простий на півмісяця
Завод китайської компанії Haval «Хавейл Моторс Мануфэкчуринг Рус» у Тульській області - одне з небагатьох автоскладальних підприємств, які все ще функціонують у Росії.
Верховна Рада хоче підняти вартість пального до 50 грн за літрВерховна Рада хоче підняти вартість пального до 50 грн за літр
У Верховній Раді було зареєстровано законопроект, що передбачає повернення акцизних зборів та збільшення ставки ПДВ до 20% на паливо.
У Росії перестануть виробляти моторне масло TotalУ Росії перестануть виробляти моторне масло Total
А до кінця цього року виробник повінстю припинить закупівлю російської нафти.
Brabus зробив 900-сильний Mercedes-Maybach GLSBrabus зробив 900-сильний Mercedes-Maybach GLS
Новинка створена на основі флагманської версії Mercedes-Maybach GLS 600, який на сьогодня є найбільшим, найпотужнішим і найдорожчим SUV у модельній гамі компанії Mercedes-Benz.
Дефіцит палива в Україні: що відбувається на АЗСДефіцит палива в Україні: що відбувається на АЗС
Влада Києва визнає дефіцит палива в столиці та закликає водіїв відмовитися від непотрібних поїздок містом. Бензин чи дизель на столичних АЗС можна купити, але з певними обмеженнями.
Baidu та Pony.ai перші в Китаї отримали  дозволи на надання послуг повністю безпілотних таксіBaidu та Pony.ai перші в Китаї отримали дозволи на надання послуг повністю безпілотних таксі
У Китаї видали перші дозволи на надання комерційних послуг безпілотних таксі на дорогах загального користування у Пекіні.
Саудівська Аравія замовить 100 тисяч авто у конкурента TeslaСаудівська Аравія замовить 100 тисяч авто у конкурента Tesla
Угода, нещодавно підписана між Lucid Motors та Сполученим Королівством, передбачає безпечне замовлення 50 000 автомобілів з можливістю додавання ще стільки ж протягом наступних 10 років.
Компанія Dacia випустила 10-мільйонний автомобільКомпанія Dacia випустила 10-мільйонний автомобіль
Марку Dacia заснували у 1968 році, проте по-справжньому масовою її продукція стала вже в XXI столітті під крилом Renault Group.
Cтарий 110-річний трактор продають за ціною суперкараCтарий 110-річний трактор продають за ціною суперкара
До наших днів дійшло лише 14 Pioneer 30-60. Старовинний трактор було відреставровано і зараз на ходу.
Newsweek назвав «дизайнера року» у світі автомобілівNewsweek назвав «дизайнера року» у світі автомобілів
Впливовий американський журнал Newsweek визнав старшого віце-президента з глобального дизайну Nissan та INFINITI «Найкращим дизайнером року».
На українських АЗС може зникнути бензинНа українських АЗС може зникнути бензин
Рашисти регулярно наносять удари по паливній інфраструктурі України. Через це в країні виник дефіцит пального на заправних станціях.
Українські виробники електропроводки для BMW та Porsche знову працюють на повну потужністьУкраїнські виробники електропроводки для BMW та Porsche знову працюють на повну потужність
Українські заводи, які виробляють електроджгути для BMW та Porsche, повернулися до 100% завантаження попри війну.
Передостанній виробник іномарок в Росії призупинить роботу з 1 травняПередостанній виробник іномарок в Росії призупинить роботу з 1 травня
Російська компанія «Автотор», що займається складанням автомобілів марок BMW, KIA і Hyundai, відправить співробітників в оплачувану корпоративну відпустку в період з 1 по 22 травня.
Автомобілісти створили петицію щодо зниження цін на автогазАвтомобілісти створили петицію щодо зниження цін на автогаз
На сайті Кабінету Міністрів України зареєстровано петицію з вимогою зниження вартості скрапленого газу.
Ілон Маск виграв суд за позовом акціонерів Tesla на $13 млрдІлон Маск виграв суд за позовом акціонерів Tesla на $13 млрд
Його звинувачували в купівлі компанії SolarCity, заснованій його родичами.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015