Російський завод Haval відправляють у простий на півмісяця

14:29 29.04.2022
Російський завод Haval відправляють у простий на півмісяця

Завод китайської компанії Haval «Хавейл Моторс Мануфэкчуринг Рус» у Тульській області - одне з небагатьох автоскладальних підприємств, які все ще функціонують у Росії. Однак у травні він не працюватиме півмісяця: через корпоративну відпустку конвеєр простоюватиме з 30 квітня по 15 травня, повідомляють у прес-службі «Хавейл Мотор Рус». У цей час на заводі проведуть техобслуговування обладнання та інвентаризацію. Складання автомобілів має відновитися 16 травня.

На потужностях «Хавейл Моторс Мануфэкчуринг Рус» виготовляються кросовери F7 та F7x, позашляховик H9 та компакт-крос Jolion - найдоступніша модель марки на російському ринку. Криза не завадила Haval запустити складання ще однієї моделі у квітні: на конвеєр став позашляховик Dargo, який вийде на ринок з бензиновим турбомотором потужністю 192 кінські сили, семідіапазонним «роботом» з мокрими зчепленнями і переднім або повним приводом на вибір.

Березень Haval завершив падінням, як і авторинок Росії загалом. За даними Асоціації європейського бізнесу (АЄБ), Haval продала 1573 автомобілі, що на 44 відсотки менше, ніж за той же місяць 2021 року. При цьому за підсумками першого кварталу результат марки зріс на 27 відсотків - до 8311 машин. Бестселером став Jolion, на якому зупинили вибір 662 покупці. Цього виявилося достатньо, щоб зайняти 11 місце у списку продажів кросоверів в Росії.


Источник: Хавейл Мотор Рус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015