Dodge вирішив відродити ім*я Hornet для нового кросовера

14:43 29.04.2022
Dodge вирішив відродити ім*я Hornet для нового кросовера

Генеральний директор Dodge, Тім Куніскіс обіцяє показати новий кросовер Dodge Hornet 2023 у серпні цього року. Основою для нього стане інший кросовер, що недавно дебютував - Alfa Romeo Tonale. Про це повідомляє сайт autoevolution.com.

Подібна спорідненість не дивна, тому що обидві марки входять до концерну Stellantis. Відповідно, американська компанія отримала доступ до багатьох прогресивних технологій європейців.

Обидва кросовери базуються на платформі FCA Small Wide 4x4 зі стійками McPherson на всіх чотирьох колесах і відрізняються «гострим» у класі рульовим механізмом із передатним відношенням 13,6:1, а також унікальними для сегменту електромеханічними гальмами IBS.

Буде уніфікована й гама двигунів. Завдяки чому Dodge Hornet нового покоління стане першим плагін-гібридом марки. Ця модифікація отримає 6-ступінчасту АКП, бензиновий двигун 1.3 MultiAir і 90-кіловатний електродвигун.

Сумарна потужність гібридної силової установки становитиме 276 к.с. На одній тільки електротязі такий Dodge Hornet PHEV зможе проїжджати до 48 км.

Утім, буде й чисто бензиновий Hornet із 260-сильною 2-літровою турбованою «четвіркою», 9-швидкісним «автоматом» і повним приводом.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015