Передостанній виробник іномарок в Росії призупинить роботу з 1 травня

11:25 29.04.2022
Передостанній виробник іномарок в Росії призупинить роботу з 1 травня

Російська компанія «Автотор», що займається складанням автомобілів марок BMW, KIA і Hyundai, відправить співробітників в оплачувану корпоративну відпустку в період з 1 по 22 травня.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прес-службу компанії.

В цей період продовжуватимуть працювати лише підрозділи, які відповідають за життєзабезпечення виробництва та за будівництво нових потужностей, а також співробітники конструкторсько-впроваджувального центру та інших підрозділів, задіяних на проекті зі створення виробництва електромобілів у Калінінграді.

Голова Мінпромторгу РФ Денис Мантуров у четвер назвав лише «Автотор» серед компаній, які продовжують виробництво іномарок в Росії.

«Стоки є у Hyundai, KIA. На «Автоторі» виробництво зберігається - вони виробляють, просто воно скоротилося. Плюс Hyundai у Санкт-Петербурзі якийсь обсяг напрацьовує», - сказав російський міністр, відповідаючи на запитання про роботу іноземних автовиробників в Росії. Він додав, що в РФ також продовжують збирати китайські автомобілі Haval.

Водночас південнокорейський провідний автовиробник Hyundai Motor Co. у четвер спростував заяву Мантурова про те, що Hyundai та її дочірня компанія KIA Corp. все ще збирають автомобілі в Росії, повідомляє інформагентство Yonhap.

«Наш завод у Росії призупинив роботу, жодного рішення про час відновлення його роботи не приймалося», - заявили у Hyundai Motor.


Источник: Цензор.НЕТ
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015