Новости за 22.05.2024

Електричний Skoda Elroq уперше показали на офіційних фото та відеоЕлектричний Skoda Elroq уперше показали на офіційних фото та відео
Новий Skoda Elroq - компактний електрокросовер розміром з Karoq. Модель пропонуватимуть у версіях із заднім та повним приводом, а її запас ходу сягне 500 км.
«Американський» Honda Civic втратив турбомотор«Американський» Honda Civic втратив турбомотор
Honda представила оновлені седан та хетчбек Civic одинадцятого покоління для американського ринку.
Китай готує мита у 25 відсотків на імпорт автомобілівКитай готує мита у 25 відсотків на імпорт автомобілів
Попередження про можливе підвищення тарифів пролунало напередодні оголошення результатів європейського розслідування щодо субсидій Китаю виробництва електромобілів.
У Румунії побудували «злий» електричний DusterУ Румунії побудували «злий» електричний Duster
Румунська компанія Metaplast представила Dacia Duster Electric, перший Даетер з повністю електричною силовою установкою.
Пікап Ford перетворили на екстремальний шестиколісний автодімПікап Ford перетворили на екстремальний шестиколісний автодім
Автодім Ford F-550 отримав третю вісь і підготовлений для бездоріжжя. Усередині встановили розкладне двоспальне ліжко, невелику кухню та санвузол.
Українці з початку року витратили на нові «легковики» понад 1 млрд доларівУкраїнці з початку року витратили на нові «легковики» понад 1 млрд доларів
Щодня в Україну імпортують десятки нових легкових автомобілів. З початку року цифра досягла 86 590 одиниць. Загальна вартість ввезених з-за кордону машин склала 1,134 млрд доларів.
Audi розробляє нову платформу для електромобілів майбутнього разом з китайцямиAudi розробляє нову платформу для електромобілів майбутнього разом з китайцями
Компанія Audi співпрацює з SAIC для розробки нової модульної архітектури під назвою Advanced Digitized Platform для наступного покоління електромобілів.
В Україні у водіїв тепер частіше будуть перевіряти «автоцивілку»В Україні у водіїв тепер частіше будуть перевіряти «автоцивілку»
Наразі в нашій країні поліцейські мають право перевіряти наявність договору ОСЦПВ лише при складанні протоколів про порушення правил дорожнього руху та при оформленні матеріалів ДТП.
Chery презентувала плагін-гібридний кросовер Fulwin T9Chery презентувала плагін-гібридний кросовер Fulwin T9
Китайський автовиробник офіційно презентував кросовер Fulwin T9. Новинка вже почала продаватись в Китаї й отримала 45 500 попередніх замовлень.
На тести виїхав оновлений Audi RS Q8 в оригінальному камуфляжіНа тести виїхав оновлений Audi RS Q8 в оригінальному камуфляжі
Audi готує оновлений кросовер RS Q8. Його прототипи вже виїхали на тести, де й потрапили до фотошпигунів.
Найпотужніше авто 70-х пішло з молотка за 600 000 доларівНайпотужніше авто 70-х пішло з молотка за 600 000 доларів
Chevrolet Chevelle LS6 оснащений величезним 7,4-літровим V8 на 450 сил. Кабріолет здатен розігнатися до сотні за 5,5 с і розвинути швидкість понад 200 км/год.
Lamborghini готує гібридний суперкар TemerarioLamborghini готує гібридний суперкар Temerario
Італійський автовиробник у серпні покаже новий суперкар під назвою Temerario.
Роздрібні ціни на LPG рухаються внизРоздрібні ціни на LPG рухаються вниз
За тиждень з 13 по 21 травня роздрібні ціни на скраплений газ зменшилися на 8 коп./л, до 26,76 грн/л. Згідно з моніторингом Консалтингової групи «А-95», з початку місяця динаміка становила 77 коп./л.
Водневий суперкар Hyundai вийде 2026 рокуВодневий суперкар Hyundai вийде 2026 року
Hyundai продовжує розробку водневого суперкара на основі концепту N Vision 74, представленого на заході N Day 2022 року.
Changan відкликає понад 200 тисяч кросоверів CS55 PlusChangan відкликає понад 200 тисяч кросоверів CS55 Plus
Один з провідних китайських автовиробників Changan анонсував масштабну відкличну кампанію. Візиту до сервісу підлягають понад 200 тисяч кросоверів CS55 Plus.
Витрату палива популярних авто перевірили в реальних умовахВитрату палива популярних авто перевірили в реальних умовах
Експерти перевірили економічність двох десятків сучасних авто різних класів. Деякі моделі в реальних умовах спеживають менше, аніж заявлено виробником.
Компанія Kenworth представила екологічно чистий SuperTruck з майбутньогоКомпанія Kenworth представила екологічно чистий SuperTruck з майбутнього
Компанія Kenworth представила свою нову вантажівку SuperTruck 2. Ззовні Kenworth SuperTruck 2 більше схожий на швидкісний поїзд, ніж на тягач.
Nissan відкладає два нові електроседани для СШАNissan відкладає два нові електроседани для США
Nissan Motor вкотре відкоригувала свою довгострокову стратегію Ambition 2030, представлену ще восени 2021 року. Вона передбачає випуск понад 30 нових та рестайлінгових моделей Nissan та Infiniti по всьому світу.
У Києві завершили реконструкцію Дегтярівського шляхопроводуУ Києві завершили реконструкцію Дегтярівського шляхопроводу
У Києві повністю завершили роботи на Дегтярівському шляхопроводі, відкрили заїзди та з'їзди з нього, повідомив мер столиці Віталій Кличко у середу, 22 травня.
Mercedes-AMG G63 доопрацювали в ПольщіMercedes-AMG G63 доопрацювали в Польщі
Mercedes G-Class прикрасили гравіюванням та позолотою, а його салон оздобили патинованою шкірою. Під капотом позашляховика встановлено 585-сильний V8.
Туреччина може отримати два великих заводи з випуску електромобілівТуреччина може отримати два великих заводи з випуску електромобілів
Міністр промисловості та технологій Туреччини Фатіх Качір заявив, що уряд веде перемовини з BYD і Chery щодо будівництва великих заводів з випуску електромобілів.
На Закарпаті хочуть побудувати міст через ТисуНа Закарпаті хочуть побудувати міст через Тису
Депутати Тячівської районної ради Закарпатської обаласті звернулися до Кабміну з проханням розглянути можливість будівництва мосту через Тису у Тячові та відкриття міжнародного пропускного між Україною та Румунією «Тячів - Малий Тячів».
Ціни на АЗС: підплавлений дизель, твердий бензинЦіни на АЗС: підплавлений дизель, твердий бензин
Травневе тепло продовжує плавити ціни на дизпальне, але поки не може розтопити ціни на бензин. Дизпальне дешевшає всупереч зростанню гуртових цін, тоді як у разі з бензином не рухається ні гурт, ані стела.
Паркувальникам в Україні на час воєнного стану заборонять евакуювати автоПаркувальникам в Україні на час воєнного стану заборонять евакуювати авто
Верховна рада ухвалила в першому читанні законопроект щодо повноважень інспекторів із паркування, яким забороняється під час воєнного стану тимчасове затримання авто шляхом доставки для зберігання на спеціальний майданчик.
Весняне чищення паливної системи з новими присадками LIQUI MOLYВесняне чищення паливної системи з новими присадками LIQUI MOLY
Нещодавно німецький виробник моторних олив, автохімії та автокосметики компанія LIQUI MOLY представила нову лінійку паливних присадок.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015