Mercedes-AMG G63 доопрацювали в Польщі

16:58 22.05.2024
Mercedes-AMG G63 доопрацювали в Польщі

У Польщі виконали неймовірний тюнінг Mercedes G-Class. Культовий позашляховик перетворили на справжній арт-об'єкт. Про це повідомляється на сайті ательє Carlex Design.

Саме ця польська компанія взялася за тюнінг «Гелендвагена». Проєкт із назвою G-Falcon втілювали в життя упродовж чотирьох років.

За основу взяли заряджений Mercedes-AMG G63. Він отримав нові бампери, решітку радіатора, карбоновий обвіс та оригінальні колісні диски.

Особлива фарба авто створена з використанням кілограма алмазного пилу. Але найцікавіша деталь Mercedes G-Class - це гравіювання на кузові. На даху вигравіювали зображення сокола, також візерунком прикрасили молдинги. Місцями використовується і позолота. Команда майстрів потратила на прикрашення авто три роки.

Салон Mercedes-AMG G63 оздоблений дорогою патинованою шкірою, яку також місцями прикрасили гравіюванням. Встановлені чотири окремі сидіння.

Силовий агрегат «Гелендвагена» залишився без змін. Позашляховик оснащений 4,0-літровим V8 твін-турбо потужністю 585 к.с. і 9-ступінчастою автоматичною КПП.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015