На тести виїхав оновлений Audi RS Q8 в оригінальному камуфляжі

18:39 22.05.2024
На тести виїхав оновлений Audi RS Q8 в оригінальному камуфляжі

Audi готує оновлений кросовер RS Q8. Його прототипи вже виїхали на тести, де й потрапили до об'єктивів фотошпигунів.

Увагу шпигунів привернув камуфляж, виконаний у забарвленні Нюрбургрингу, але не він один. Зміни у кросовера також суттєві.

Так, рестайлінговий RS Q8 отримав більш виразну передню частину з іншою решіткою радіатора та більш спортивним бампером зі збільшеним повітрозабірником. Ще видно фари з тоншими ДХО та задні ліхтарі зі зміненою графікою. Задній бампер отримав новий стоп-сигнал.

До салону рестайлінгового RS Q8 шпигунам заглянути не вдалося. Інсайдери стверджують, що в його оснащення увійде нова цифрова комбінація приладів і сучасна мультимедійна система з великим екраном.

Також топової моделі запропонують нові комбінації обробки кабіни, розширений список систем допомоги водієві та асистентів безпеки.

Про зміни у моторній гамі кросовера Audi інформації немає. Актуальна версія моделі поставляється з 4,0-літровим бітурбованим двигуном V8 потужністю 600 к.с. і 800 Нм крутного моменту. Мотор працює у парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу Quattro. Розгін із місця до «сотні» займає 3,8 секунди.

Дата дебюту новинки поки не оголошена, але очікується, що прем'єра відбудеться влітку.


Источник: Авто Центр
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015