Новости за 18.07.2022

Liberty Walk показало обвіс для Lamborghini UrusLiberty Walk показало обвіс для Lamborghini Urus
Японське тюнінг-ательє Liberty Walk, яке відоме своїми епатажними аеродинамічними обвісами для різних моделей автомобілів, представило перший проект модернізації найпопулярнішого в історії Lamborghini.
DMC перетворив Rolls-Royce Cullinan на «Імператора»DMC перетворив Rolls-Royce Cullinan на «Імператора»
Своє бачення розкішного британського кросовера представила німецька компанія DMC Tuning, яка пропонує всім охочим перетворити свою машину на «Імператора».
У Нижньому Новгороді дебютував «російський» електрокросоверУ Нижньому Новгороді дебютував «російський» електрокросовер
Мінпромторг поділився відеороликом із демонстрацією ходового прототипу «російського» електрокросоверу E-Neva від оборонного концерну «Алмаз-Антей».
Toyota випустить нову родину преміальних моделейToyota випустить нову родину преміальних моделей
Позашляхова Toyota Crown 2023 стане першою моделлю в новій лінійці - за нею підуть седан і два кросовери. Автомобілі запропонують у гібридних та електричних версіях.
Tesla виплатить покупцеві Model X понад 100 тис. євро через проблеми з автопілотомTesla виплатить покупцеві Model X понад 100 тис. євро через проблеми з автопілотом
Суд Мюнхена ухвалив виплатити власниці Tesla Model X основну частину зі 112 тисяч євро, які вона заплатила за новий електромобіль.
На військовому параді в Бельгії покажуть новітні вантажівки DAF CF MilitaryНа військовому параді в Бельгії покажуть новітні вантажівки DAF CF Military
На військовому параді, що традиційно проводять 21 липня на честь Національного дня Бельгії, проїдуть перші шість передсерійних вантажівки DAF CF Military.
Мерседес інвестуватиме у розробку екологічного авіаційного паливаМерседес інвестуватиме у розробку екологічного авіаційного палива
Команда Формули-1 «Мерседес» оголосила про багатомільйонні інвестиції у розробку екологічного авіаційного палива.
Компанія EQUUS представила новий колісний лісовий трактор EQUUS 240 6WDCКомпанія EQUUS представила новий колісний лісовий трактор EQUUS 240 6WDC
Нова шестиколісна модель пропонує комбіноване використання. Окрім завантаження та вивантаження деревини, він також пропонує користувачам можливість придбати харвестерну головку.
Дослідження показало, власники яких марок автомобілів найчастіше провокують ДТПДослідження показало, власники яких марок автомобілів найчастіше провокують ДТП
Компанія Insurify, яка займається продажем страховок, провела дослідження та виявила, власники яких автомобілів є винуватцями ДТП найчастіше.
Криворізькі інженери створюють баггі для ЗСУКриворізькі інженери створюють баггі для ЗСУ
Криворізька креативна команда інженерів-розробників створює мобільні автівки для військових.
Porsche 911 зірки фільмів «Форсаж» виставили на аукціонPorsche 911 зірки фільмів «Форсаж» виставили на аукціон
На аукціон виставили класичний Porsche 911 Пола Уокера. Приналежність знаменитому акторові підтверджена документально.
Розмитнення авто може подорожчати у 8 разівРозмитнення авто може подорожчати у 8 разів
Зокрема законопроєкт №7466-2 від 30.06.2022 передбачає розмитнення в «Дії», але у 8 разів дорожче для елітних авто.
Ілон Маск пообіцяв зниження цін на TeslaІлон Маск пообіцяв зниження цін на Tesla
Цього тижня глава Tesla прямо відповів на запитання підписника у Twitter про те, коли компанія буде готова знижувати ціни на свої електромобілі.
KIA оновила компактний кросовер XCeedKIA оновила компактний кросовер XCeed
Kia XCeed став яскравішим на вигляд і отримав нову спортивну версію GT-Line. Відтепер усі модифікації кросовера є гібридними.
Stellantis закриє китайське СП, яке займається виробництвом та продажем автомобілів бренду Jeep у КитаїStellantis закриє китайське СП, яке займається виробництвом та продажем автомобілів бренду Jeep у Китаї
Європейський автомобільний концерн Stellantis NV закриє китайське СП, яке займається виробництвом та продажем автомобілів бренду Jeep у КНР, оскільки не зміг просунутися у збільшенні своєї частки в ньому до контрольної.
Представлено найпотужніший і найдорожчий пікап FordПредставлено найпотужніший і найдорожчий пікап Ford
Ford F-150 Raptor R - 700-сильний заряджений варіант найпопулярнішого пікапа марки. Він розганяється до 100 км/год за 3,8 сек і підготовлений до важкого бездоріжжя.
Tesla покаже роботу Steam на панелі приладів автомобілів вже наступного місяцяTesla покаже роботу Steam на панелі приладів автомобілів вже наступного місяця
Компанія Tesla планує розширити можливості інформаційно-розважальної системи своїх електромобілів, додавши підтримку Steam.
В Узбекистані запустили виробництво кросоверів ChevroletВ Узбекистані запустили виробництво кросоверів Chevrolet
Узбецька компанія UzAuto Motors запустила серійний випуск кросовера Chevrolet Tracker 2023 модельного року.
Виробник суперкарів Pagani відмовився переходити на електричні силові установкиВиробник суперкарів Pagani відмовився переходити на електричні силові установки
Суперкари компанії збережуть фірмові силові агрегати, використання електричних силових установок найближчим часом не планується.
Менше за 33 грн/л: автогаз продовжує дешевшати на АЗСМенше за 33 грн/л: автогаз продовжує дешевшати на АЗС
У середньому по країні за вихідні автогаз здешевшав на 58 коп./л, до 32,94 грн/л.
Оператори ССО протестували закордонні бойові багіОператори ССО протестували закордонні бойові багі
Українські військовослужбовці Сил спеціальних операцій ЗСУ отримали і протестували бойові багі від закордонних партнерів.
У Латвії водії вантажівок намагаються обійти санкції проти РосіїУ Латвії водії вантажівок намагаються обійти санкції проти Росії
На латвійській митниці виявляють водіїв, що намагаються обійти санкції. Вони везуть до Росії заборонені товари і створюють величезні черги.
В Україні не вистачає бензовозівВ Україні не вистачає бензовозів
Сьогодні по Україні розвозити пальне майже нікому.
Land Rover Defender отримав заряд потужності від ManhartLand Rover Defender отримав заряд потужності від Manhart
Німецьке тюнінг-ательє Manhart Performance, відоме своїми проєктами на базі автомобілів німецьких марок, представило проєкт доопрацювань для нового покоління Land Rover Defender.
Перший електричний кросовер Jeep сфотографували без камуфляжуПерший електричний кросовер Jeep сфотографували без камуфляжу
«Молодший» Jeep на електротязі розділить платформу e-CMP з Peugeot e-2008 та Opel Mokka-e, а потім в гаму додадуть модифікацію з бензиновим двигуном.
В Україні стартували продажі ДП Євро-3В Україні стартували продажі ДП Євро-3
Невелика мережа АЗС ZOG розпочала реалізацію ДП Євро-3. Пальне такого класу доступно у Запоріжжі.
Пункт пропуску «Корчова-Краковець» закрили для пасажирського транспортуПункт пропуску «Корчова-Краковець» закрили для пасажирського транспорту
Прикордонний пункт пропуску «Корчова-Краковець» на кордоні України та Польщі не працюватиме на пропуск пасажирського транспорту протягом 10 днів.
АвтоВАЗ заявив про випуск конкурента для Toyota CorollaАвтоВАЗ заявив про випуск конкурента для Toyota Corolla
Російський АвтоВАЗ планує випускати нове сімейство автомобілів C-сегменту
«БелДжі» шукає постачальника компонентів для автомобілів Geely«БелДжі» шукає постачальника компонентів для автомобілів Geely
Білорусько-китайське спільне підприємство «БелДжі», що займається великовузловим складанням автомобілів Geely, шукає постачальника деталей в Росії.
ОККО повернула змогу заправляти пальне у каністриОККО повернула змогу заправляти пальне у каністри
Мережа АЗК ОККО повністю зняла обмеження на заправку військових ЗСУ, волонтерів і великогабаритного транспорту (вантажні автомобілі, автобуси від 8 місць тощо), а також повернула змогу заправляти пальне у каністри.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015