Toyota випустить нову родину преміальних моделей

20:22 18.07.2022
Toyota випустить нову родину преміальних моделей

Toyota запускає нову преміальну лінійку Crown. Вона налічуватиме одразу чотири моделі, які планують продавати у 40 країнах світу. Про це повідомляє офіційний сайт Toyota.

Перший представник нового сімейства відомий - це нестандартний позашляховий седан Toyota Crown 2023. Він уже надійшов у продаж у Японії за ціною від $31 500, а на експорт його почнуть постачати під кінець року.

Традиційний автомобіль Toyota Crown також з'явиться. Хоча чотиридверні моделі зараз втрачають популярності, але в окремих країнах (Китаї, наприклад) попит на них залишається високим. До того ж, із 1955 до 2022 року Crown випускали саме в кузові седан і традицію вирішили не порушувати.

Розробники стверджують, що нова Toyota Crown Sedan створена для їзди з власним водієм. Акцент зроблять на комфорті пасажирів другого ряду. Автомобіль буде просторим і багато оснащеним.

Крім того, в лінійці очікуються ще два кросовери. П'ятимісна Toyota Crown Sport призначена для активних водіїв, а семимісна Crown Estate буде сімейною моделлю.

Очевидно, всі нові Toyota Crown будуть гібридами або електромобілями. Нагадаємо, перший представник нової лінійки оснащений гібридними установками потужністю до 345 к.с.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015