Новости за 06.03.2023

Dacia Sandero - найпопулярніший автомобіль ЄС в січніDacia Sandero - найпопулярніший автомобіль ЄС в січні
Британська компанія JATO Dynamics Ltd, глобальний постачальник автомобільної бізнес-аналітики, назвала найпопулярніші легкові автомобілі січня 2023 року в Європейському Союзі.
Honda продовжить використовувати традиційні двигуни до 2040 рокуHonda продовжить використовувати традиційні двигуни до 2040 року
До кінця нинішнього десятиліття модельний ряд бренду повинен включати три десятки електрокарів. Але традиційні авто також будуть випускатись.
Scania побудувала вантажівку з маніпулятором із системою віртуальної реальностіScania побудувала вантажівку з маніпулятором із системою віртуальної реальності
Новітні технології стрімко входять в наше життя. Ще декілька років тому важко було уявити, що віртуальна реальність стане звичним явищем у кранах-маніпуляторах.
«Британці» готують бюджетний міський електромобіль«Британці» готують бюджетний міський електромобіль
Електрокар MG Comet досягає всього 3 метри завдовжки, але при цьому є чотиримісним. Бюджетна модель отримає віртуальну панель приладів та мультимедійну систему з голосовим керуванням.
Румунія розпочинає будівництво нового мосту через ТисуРумунія розпочинає будівництво нового мосту через Тису
Минулого тижня Рада округу Марамуреш у Румунії підписала угоду про будівництво мосту через річку Тиса на кордоні з Україною, поблизу села Біла Церква.
США нададуть Україні танкові мостоукладальники M60 AVLBСША нададуть Україні танкові мостоукладальники M60 AVLB
У рамках чергової військової допомоги із США, на суму 400 млн доларів, ЗСУ отримають крім додаткових боєприпасів, у тому числі й для HIMARS, ще й танкові мостоукладальники.
Непримітну бюджетну Acura 90-х років продали за 151 тисячу доларівНепримітну бюджетну Acura 90-х років продали за 151 тисячу доларів
Рідкісне купе Acura Integra Type R зараз дуже цінується колекціонерами. Спорткар оснащений високооборотним 1,8-літровим двигуном потужністю 198 к.с.
Ford може припинити виробництво двох популярних кросоверівFord може припинити виробництво двох популярних кросоверів
Ford може відмовитися від кросоверів Escape та Edge та замінити їх електрокарами.
На вихідних автогаз на АЗС продовжив дешевшатиНа вихідних автогаз на АЗС продовжив дешевшати
Цими вихідними автогаз на автозаправних станціях стабільно дешевшав і в середньому з 3 по 6 березня «просів» ще на 17 коп./л - до 23,49 грн/л.
На продаж виставили незвичайний міні-автомобільНа продаж виставили незвичайний міні-автомобіль
Мініатюрний HMV Freeway призначений для недалеких міських поїздок ц може вмістити лише одну людину. Автомобіль важить всього 318 кг, що дозволяє переносити його в разі потреби.
Опубліковано зображення Toyota Corolla нового поколінняОпубліковано зображення Toyota Corolla нового покоління
Наступна за рахунком генерація моделі Toyota Corolla, дебют якої намічено на 2025 рік, представлена на рендерах.
Російський авторинок у лютому обвалився на 62%Російський авторинок у лютому обвалився на 62%
Продажі легкових і легких комерційних автомобілів за підсумками лютого 2023 року у РФ впали на 62,1% - до 41 851 шт., це на 68 590 штук менше, ніж у лютому 2022 року.
BYD Auto та Mercedes-Benz показали новий спортивний кросоверBYD Auto та Mercedes-Benz показали новий спортивний кросовер
Модель буде запропонована в гібридній та електричній версіях.
У Китаї випустили гусеничний електромобільУ Китаї випустили гусеничний електромобіль
Призначення двомісного електромобільчика незрозуміле, як і його технічні характеристики. Натомість відома ціна - $4100.
Замість «Укравтодору» тепер буде «Агентство відновлення»Замість «Укравтодору» тепер буде «Агентство відновлення»
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України створене на базі Держагентства інфраструктурних проєктів та Держагентства автодоріг.
Toyota Highlander Hybrid отримав спецверсію CavalierToyota Highlander Hybrid отримав спецверсію Cavalier
Кілька днів тому Toyota вивела на ринок спеціальну версію кросовера Highlander Hybrid - Cavalier. Від базового гібрида вона відрізняється повністю чорним кузовом, позбавленим хромованих елементів.
В парламенті хочуть дерегулювати ринок вживаних автоВ парламенті хочуть дерегулювати ринок вживаних авто
Народний депутат Україні від фракції «Слуга народу» Данило Гетманцев написав у своєму телеграм-каналі про реєстрацію чергового законопроєкту щодо ринку вживаних авто в Україні.
Опубліковано перше зображення нового Peugeot 5008Опубліковано перше зображення нового Peugeot 5008
Зараз французька компанія продовжує займатися розробкою «третього» Peugeot 5008. Очікується, що новий кросовер дебютує влітку 2024-го, а продаж надійде восени того ж року.
Компанія Great Wall презентувала новий «брутальний» пікапКомпанія Great Wall презентувала новий «брутальний» пікап
Great Wall Cannon Firebomb Edition відрізняється від стандартної версії новим обладнанням та безліччю доробок. Модель призначена для суворого бездоріжжя і здатна впоратися із найважчими умовами.
Ринок електромобілів в Україні показав рекордний результатРинок електромобілів в Україні показав рекордний результат
Лише у лютому на український облік поставили 413 нових електрокарів, що втричі більше, ніж роком раніше.
У Раді пропонують збільшили штрафи та конфісковувати авто у нетверезих водіївУ Раді пропонують збільшили штрафи та конфісковувати авто у нетверезих водіїв
У Верховній раді зареєстрований законопроект про посилення відповідальності за керування транспортними засобами у нетверезому стані.
Ательє ARES Modena випустить лімітовану версію Bentley Mulsanne CoupeАтельє ARES Modena випустить лімітовану версію Bentley Mulsanne Coupe
Bentley Mulsanne Coupe відрізняється елегантним дизайном і розкішним внутрішнім оздобленням. Седан оснащений 512-сильним V8 із турбонаддувом.
Toyota почала приймати замовлення на оновлений Prius PHEVToyota почала приймати замовлення на оновлений Prius PHEV
Наступного тижня, 15 березня, компанія Toyota розпочне «живі» продажі нового Prius в Японії у виконанні «плагін-гібрид» (PHEV).
Tesla знизила ціни на дві свої найдорожчі моделіTesla знизила ціни на дві свої найдорожчі моделі
Tesla знизила ціни на два свої найдорожчі електромобілі в США через кілька днів після того, як генеральний директор Ілон Маск заявив, що недавнє зниження цін на інші моделі призвело до попиту.
Geely та Volvo створили вражаючий карбоновий спорткарGeely та Volvo створили вражаючий карбоновий спорткар
Lynk Co 03 TCR оснащений 340-сильним турбодвигуном виробництва Volvo. У його конструкції використано карбон, що знизило вагу авто до 1235 кг.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015