BYD Auto та Mercedes-Benz показали новий спортивний кросовер

17:52 06.03.2023
BYD Auto та Mercedes-Benz показали новий спортивний кросовер

В Інтернет потрапили перші фото нового Denza N7. Електричний кросовер від спільного підприємства BYD Auto та Mercedes-Benz мають презентувати у квітні на автошоу у Пекіні. Про це повідомляє сайт Autohome.

Бренд Denza був створений концернами BYD Auto та Mercedes-Benz у 2010 році. Фахівці німецького автогіганта беруть участь у розробці китайських автомобілів.

Новий Denza N7 - серійна версія торішнього концепт-кара Inception. Це стильний купе-кросовер завдовжки 4,9 м і з колісною базою 2,9 м.

Автомобіль відрізняється елегантним обтічним дизайном з аркоподібним дахом, високою віконною лінією та висувними дверними ручками. У кросовера виражений «ніс» та розкосі фари, а ліхтарі з'єднані діодною вставкою.

Салон Denza N7 не показали, проте відомо, що він збереже стиль концепт-кара. На передній панелі встановлять три дисплеї, причому один із них передбачений для пасажира. Оснащення включатиме функцію розпізнавання обличчя.

Китайський кросовер запропонують у двох версіях - як гібрид, що заряджається, і електромобіль. У разі розгін до 100 км/год займе 3 с. В обох варіантах батарея отримає інноваційну систему терморегуляції, що підвищує запас ходу холодної погоди.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015