Toyota Highlander Hybrid отримав спецверсію Cavalier

16:30 06.03.2023
Toyota Highlander Hybrid отримав спецверсію Cavalier

Кілька днів тому Toyota вивела на ринок спеціальну версію кросовера Highlander Hybrid - Cavalier. Від базового гібрида вона відрізняється повністю чорним кузовом, позбавленим хромованих елементів.

Чорною рояльною фарбою покриті грати радіатора, рейлінги, молдинги, всі логотипи та шильдики. Затемнено навіть оптику. А доповнюють «лицарський» образ 20,0-дюймові легкосплавні колісні диски кольору «антрацит».

У салоні спецверсію видають бронзові вставки на рульовому колесі, центральній консолі, дверних картах та сидіннях. Також у компанії заявляють, що відкрили доступ до оновлення «по повітрю» та оптимізували системи автомобіля, внесено 18 змін.

Стандартне оснащення Toyota Highlander Hybrid Cavalier залишилося тим самим. У списку 12,3-дюймовий центральний дисплей із підтримкою оновлень «по повітрю», інтелектуальне голосове керування та T-Link (додаток для дзеркального відображення екрана смартфона). Також кросовер укомплектований інтелектуальною системою допомоги при керуванні T-Pilot.

Нова версія використовує колишню гібридну силову установку, що складається із 2,5-літрового атмосферного мотора (192 к.с. та 238 Нм) та двох електродвигунів (спереду - 182 к.с., ззаду - 54 к.с.). Сукупна віддача системи - 249 к.с. та 391 Нм крутного моменту. Коробка передач - безступінчаста з електронним керуванням (e-CVT). Комбінована витрата палива - 5,8 л/100 км.

Новий Toyota Highlander Hybrid Cavalier розроблено для китайського ринку спільним підприємством GAC-Toyota. Вартість «чорного лицарського» гібрида 47 960 доларів США.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015