Опубліковано зображення Toyota Corolla нового покоління

20:01 06.03.2023
Опубліковано зображення Toyota Corolla нового покоління

Наступна за рахунком генерація моделі Toyota Corolla, дебют якої намічено на 2025 рік, представлена на рендерах. Незважаючи на те, що до прем'єри нової версії популярного авто ще багато часу, в зарубіжних ЗМІ вже почали з'являтися рендери, на яких продемонстровано зовнішність Corolla. Седан через пару років істотно зміниться і буде представлений у тринадцятому поколінні. Попередній перегляд Toyota Corolla 2025 надає можливість побачити седан у висококласному стилі.

Автомобіль виглядає більш динамічно та спортивно, маючи сучасні екстер'єрні рішення. Він отримав форм-фактор чотиридверного седана, запозичивши деякі особливості від кросовера Crown. Судячи з представлених рендерів, розробник має комплексно модернізувати візуальну складову Toyota Corolla. Серед найяскравіших особливостей - вужчі фари головного освітлення, об'єднані в єдиний блок із тонкою смугою верхнього ярусу радіаторної решітки. Більшу частину передньої панелі при цьому займає багатокутний повітрозабірник з горизонтальними ламелями. З боків розташовані також виражені повітрозабірники.

Кузов отримав двоколірне забарвлення, де дах, стійки та корпуси дзеркал виконані в чорному кольорі. Цікавими виглядають великі колісні диски з гострими спицями. За стилістикою модель нагадує авто із серії bZ. Задня частина виглядає компактно, нагадуючи спортивний хетчбек зі спойлером у вигляді «качиного хвоста» та багатошаровою структурою корми. Між наскрізними ліхтарями проходить тонка світлодіодна смуга, під якими розміщено напис із назвою моделі.

Зображений на рендерах седан має більш преміальний вигляд порівняно з актуальним виконанням моделі. Щодо двигунів, ймовірно, в лінійці буде збережено гібридний варіант. Якою насправді буде нова Toyota Corolla, яку представлять у 13-му поколінні, наразі достовірно невідомо. Додаткові подробиці стануть відомо пізніше.


Источник: UAMotors
Фото: theottle
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015