Новости за 01.07.2024

Шпигуни помітили тестовий прототип нового покоління кросовера X5Шпигуни помітили тестовий прототип нового покоління кросовера X5
Повідомляється, що новинка має деякі зовнішні елементи, натхненні новою мовою дизайну Neue Klasse, проте заснована на архітектурі CLAR.
Найпопулярніший автобус в Європі отримав премію за дизайнНайпопулярніший автобус в Європі отримав премію за дизайн
Днями у німецькому місті Ессені відбулося нагородження переможців престижного конкурсу у галузі дизайну Red Dot Award. Так, у номінації Product Design найкращим став автобус IVECO Crossway.
Nokian Tyres виготовила першу шину в Румунії після того як пішла з РосіїNokian Tyres виготовила першу шину в Румунії після того як пішла з Росії
Фінський концерн оголосив про згортання бізнесу в РФ в 2022 році через російське вторгнення в Україну.
Leapmotor випустив шестимісний електричний кросовер C16Leapmotor випустив шестимісний електричний кросовер C16
Компанія Leapmotor, партнером якої є концерн Stellantis, випустила новий електричний кросовер під назвою C16 у Китаї.
Акцизи на пальне, ймовірно, зростуть з 1 вересняАкцизи на пальне, ймовірно, зростуть з 1 вересня
Як відомо, згідно з проєктом закону, який пройшов перше читання у парламенті, підняття ставок акцизів мало відбутися сьогодні, 1-го липня. Однак документ ще не пройшов другого читання, і, відповідно, його не підписав президент.
Вантажівки в Європі не будуть схожі на американськіВантажівки в Європі не будуть схожі на американські
На європейських дорогах невдовзі можуть їздити вантажівки з довшими носами й більш обтічними формами: Європарламент проти довгих та високих кабін.
В Україні створили легкий тактичний бронеавтомобіль «Джура»В Україні створили легкий тактичний бронеавтомобіль «Джура»
Києвське НВО «Практика» завершує випробування легкого тактичного бронеавтомобіля «Джура», який може стати вагомим помічником в операціях на фронті.
В Україні знижується попит на нові автоВ Україні знижується попит на нові авто
Продажі нових авто в Україні вперше за 2024 рік продемонстрували падіння. Водночас росте попит на дорогі авто - у трійці лідерів опинився преміальний бренд.
Maserati GranCabrio Folgore присвятили вину TignanelloMaserati GranCabrio Folgore присвятили вину Tignanello
Італійська компанія Maserati присвятила півстолітньому ювілею вина Tignanello свою новітню версію електричного кабріолета GranCabrio Folgore.
З 1 липня по всій Україні заборонено рух вантажівок при температурі повітря більше +28 градусівЗ 1 липня по всій Україні заборонено рух вантажівок при температурі повітря більше +28 градусів
Обмеження вводяться для збереження автомобільних доріг від руйнування. Водночас для певних категорій, зокрема для військової техніки, існують виключення.
Спеціалісти Nissan приїздять до власників електромобілів, щоб показати, як ними користуватисяСпеціалісти Nissan приїздять до власників електромобілів, щоб показати, як ними користуватися
Японський автовиробник запускає нову програму під назвою Second Delivery. По суті, це безкоштовний додатковий візит додому до людей, які купують новий Nissan.
Skoda готує новий компактний електрокрос ElroqSkoda готує новий компактний електрокрос Elroq
Електромобіль Skoda Elroq - компактний міський кросовер із гранчастим дизайном та великим багажником. Модель запропонують у версіях потужністю від 170 до 299 к.с.
Xiaomi анонсувала стильний спортивний кросоверXiaomi анонсувала стильний спортивний кросовер
После дебюту першого автомобіля марки - електричного седана SU7 - компанія Xiaomi анонсувала елегантний кросовер MX11, що разюче нагадує Ferrari Purosangue.
Ford готується до презентації електричного кросовера Puma Gen-EFord готується до презентації електричного кросовера Puma Gen-E
Ford активно тестує нову модель на дорогах Європи. Повідомляється, що офіційна презентація електричного кросовера відбудеться в кінці цього року.
Geely розробила батарею для електрокарів із ресурсом 1 млн кілометрівGeely розробила батарею для електрокарів із ресурсом 1 млн кілометрів
Geely стверджує, що нові осередки мінімально деградують, що дозволить скоротити викиди вуглецю на 80 тисяч тонн на рік.
Американці визначили найнадійніші авто 2024 рокуАмериканці визначили найнадійніші авто 2024 року
Дослідження показало, що бензинові та дизельні автомобілі виявилися надійнішими за електрокари. Найчастіше власники машин скаржаться на мультимедіа та електронні системи.
Geely готує бюджетну копію Rolls-Royce CullinanGeely готує бюджетну копію Rolls-Royce Cullinan
Китайський Zeekr, який належить Geely Group, готується випустити на ринок новий електричний позашляховик із індексом EX1E. Візуально новинка буде схожа на Rolls-Royce Cullinan.
Україна розглядає введення нового штрафу за перевищення допустимого рівня шумуУкраїна розглядає введення нового штрафу за перевищення допустимого рівня шуму
Україна розглядає можливість введення нового штрафу за перевищення транспортними засобами допустимого рівня шуму. Розмір нового штрафу передбачається встановити на рівні 17 000 гривень.
З яких країн українці ввезли найбільше електромобілів?З яких країн українці ввезли найбільше електромобілів?
За даними Держстату, українці за чотири місяці поточного року імпортували близько 21,4 тисячі легкових електромобілів, з них 5,5 тисячі нових та 15,9 тисячі вживаних.
В Європу привезуть потужний китайський електрокар преміумкласуВ Європу привезуть потужний китайський електрокар преміумкласу
Новий Skywell Skyhome - великий представницький електромобіль із розкішним салоном. 617-сильний седан стартує до сотні за 3,5 с.
Suzuki припиняє продаж чотирьох популярних моделей у БританіїSuzuki припиняє продаж чотирьох популярних моделей у Британії
Майже вдвічі компанія Suzuki скорочує свою модельну лінійку у Британії. А все для того, щоб вписатись у суворі екологічні норми, введені у ЄС.
Автопілот направив Tesla Model Y на залізничну колію замість дорогиАвтопілот направив Tesla Model Y на залізничну колію замість дороги
Повідомляється, що автопілот Tesla FSD направив електромобіль на залізничні колії замість дороги. Правоохоронці штату Каліфорнія встановлюють чому водій не слідкував за дорожньою обстановкою.
У Франції створили оригінальний бюджетний електричний позашляховикУ Франції створили оригінальний бюджетний електричний позашляховик
Електромобіль La Bagnole - мініатюрний двомісний багі з вантажним відсіком. Базовою версією моделі в низці країн можна керувати з 14 років і без водійського посвідчення.
Поляки знову не пропускають українські вантажівкиПоляки знову не пропускають українські вантажівки
Польща знову не пропускає українські вантажівки. Рух транспорту було зупинено від півночі 1 липня. Поляки вимагають дозволу на міжнародні вантажні перевезення.
McDonalds запускає в роботу вантажівки Volvo VNR ElectricMcDonalds запускає в роботу вантажівки Volvo VNR Electric
Найближчими тижнями десять нових вантажівок Volvo VNR Electric почнуть доставляти їжу та напої у окремі ресторани McDonalds у великих районах Монреаля та Торонто.
Старий 45-річний універсал Mercedes-Benz W123 продали за 138 000 доларівСтарий 45-річний універсал Mercedes-Benz W123 продали за 138 000 доларів
Раритетний універсал Mercedes-Benz W123 AMG оснащений 5,2-літровим 300-сильним V8. Салон автомобіля оздоблено червоно-чорною шкірою та деревом.
Фонд Ірини Федишин придбав для ЗСУ ще 60 автомобілівФонд Ірини Федишин придбав для ЗСУ ще 60 автомобілів
Благодійний фонд Ірини Федишин передав ЗСУ ще шість десятків автомобілів. Машини були куплені за кошти, отримані від 26 концертів, проведених у рамках недавнього туру містами США та Канади.
Національна гвардія отримала першу партію нових бронеавтомобілів українського виробництваНаціональна гвардія отримала першу партію нових бронеавтомобілів українського виробництва
Перша партія бронеавтомобілів СБА «Новатор 2» передана бійцям Національної гвардії України. Це новий бронеавтомобіль, який створений вже з урахуванням бойових дій і серійно комплектується засобами РЕБ.
У Вінниці розпочали виробляти повнопривідні багіУ Вінниці розпочали виробляти повнопривідні багі
До класичних машин переднього краю, донорами яких є «Жигулі» 4x2, тепер додалися багі, виготовлені з агрегатної бази «Ниви» 4x4.
Новий Opel Zafira прямує в Україну: новий дизайн, більше сучасного оснащення, оголошено ціну та комплектаціїНовий Opel Zafira прямує в Україну: новий дизайн, більше сучасного оснащення, оголошено ціну та комплектації
Великий вен Opel Zafira стає більш стильним та привабливим завдяки новому «обличчю» Opel Vizor.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015