Xiaomi анонсувала стильний спортивний кросовер

18:35 01.07.2024
Xiaomi анонсувала стильний спортивний кросовер

После дебюту першого автомобіля марки - електричного седана SU7 - компанія Xiaomi анонсувала елегантний кросовер MX11, що разюче нагадує Ferrari Purosangue. Дебют новинки запланований на наступний рік, а в лінійці моделей будуть як повністю електрична версія, так і варіант із бензогенератором.

Xiaomi нещодавно заявила про свої претензії на автомобільний ринок, але після приголомшливого успіху електричного седана SU7 у компанії активно взялися за створення другої моделі - спортивного кросовера MX11.

Творці новинки вирішили зробити акцент на дизайні, запропонувавши покупцям кросовер у широкому сенсі цього слова - симбіоз універсала, спортседана, великого купе GT і позашляховика. У вигляді MX11 відчувається сильний вплив Ferrari Purosangue, але в Китаї копіювання ніколи не вважали непристойним.

Оригінальним елементом дизайну є світлотехніка. Фари стрілоподібної форми розділені світлодіодним ДХО, а в задніх ліхтарях обігрується форма еліпса. Також новинка хизується стильними легкосплавними дисками з чорними акцентами. Про приналежність до класу кросоверів нагадують чорні глянсові колісні арки та широкі нижні молдинги. Як опція для новинки будуть доступні рейлінгі на даху, що дозволяють розмістити додатковий багажник.

Перший SUV від Xiaomi, ймовірно, успадкує платформу Modena, яка використовується на седані SU7, але є інформація, що для моделі підготують нову архітектуру, яка дозволить додати до електричної компоненти додатковий бензогенератор для збільшення запасу ходу.


Источник: Авто Центр
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015