Новости за 27.09.2023

Представлено нову Mazda2 2024-го модельного рокуПредставлено нову Mazda2 2024-го модельного року
Оновлена Mazda 2 може похвалитися зміненою зовнішністю і поліпшеним салоном. Також хетчбек отримав розширений список оснащення для базових комплектацій.
Rolls-Royce Phantom отримав спеціальну версію «Inspired by Cinque Terre»Rolls-Royce Phantom отримав спеціальну версію «Inspired by Cinque Terre»
Rolls-Royce представив спеціальну версію Phantom - Inspired by Cinque Terre. Усім своїм виглядом він нагадує Італійську Рівєру з її сонцем та винами.
BMW раптово припинила продавати у США мотоцикли з «традиційними» двигунамиBMW раптово припинила продавати у США мотоцикли з «традиційними» двигунами
Американський підрозділ німецького виробника мотоциклів BMW Motorrad оголосив про припинення продажу усіх моделей, окрім BMW CE 04.
Новий Skoda Kodiaq 2024 вперше показали на офіційних зображенняхНовий Skoda Kodiaq 2024 вперше показали на офіційних зображеннях
Новий Skoda Kodiaq стане більшим і соліднішим на вигляд. Лінійка кросовера вперше отримає гібридну модифікацію.
MAN готує низку дебютів на виставці автобусів Busworld Europe 2023MAN готує низку дебютів на виставці автобусів Busworld Europe 2023
На міжнародному салоні Busworld Europe 2023, що пройде у Брюсселі з 7 по 12 жовтня, на стенді компанії MAN Truck&Bus представлять кілька світових дебютів.
Представлено найшвидший суперкар Aston MartinПредставлено найшвидший суперкар Aston Martin
Aston Martin Valhalla випустять обмеженим тиражем у 999 екземплярів. Суперкар здатний розганятися до сотні всього за 2,5 секунди й розвивати швидкість до 349 км/год.
Понад 1,5 млн реєстраційних операцій здійснили сервісні центри МВС з початку 2023 рокуПонад 1,5 млн реєстраційних операцій здійснили сервісні центри МВС з початку 2023 року
В Україні постійно зростає попит на автомобілі. Особливо це актуально під час війни. Зараз транспортний засіб - не розкіш, а необхідність.
Нове покоління Toyota RAV4 отримає дизайн Land Cruiser 250Нове покоління Toyota RAV4 отримає дизайн Land Cruiser 250
Як може виглядати кросовер, показав незалежний дизайнер з ніком «Theottle», який опублікував власний погляд на перспективну новинку Toyota на сторінках британського журналу «WhichCar?».
Культовий кабріолет Mercedes-Benz SL W113 повернули у виробництвоКультовий кабріолет Mercedes-Benz SL W113 повернули у виробництво
Інженери зробили все можливе, щоб електрокар зберіг дух оригінального Mercedes-Benz SL W113. Початкова вартість спорткара становить 358 280 доларів.
В Україні продовжують працювати більше 340 нелегальних АЗСВ Україні продовжують працювати більше 340 нелегальних АЗС
Станом на 18 вересня 2023 року в Україні продовжують працювати 342 АЗС, які мають ознаки порушення законодавства.
Hyundai IONIQ 5 отримав нову базову версіюHyundai IONIQ 5 отримав нову базову версію
Сімейство електричного кросовера Hyundai IONIQ 5 поповнилося новою версією. Вона стане початковою та ляже в основу лінійки моделі.
Опубліковано патентні фото нового електричного кросовера Great WallОпубліковано патентні фото нового електричного кросовера Great Wall
Кросовер Saloon буде доступний у версіях з електричною силовою установкою або на водні із запасом ходу до 840 км. Новинка надійде в продаж у Китаї вже цього року.
Mercedes, BMW та Porsche можуть найбільше постраждати у тарифній суперечці між ЄС та КНРMercedes, BMW та Porsche можуть найбільше постраждати у тарифній суперечці між ЄС та КНР
Розслідування ЄС щодо субсидій для електромобілів у Пекіні має на меті захистити його автовиробників від потоку дешевих китайських автомобілів.
Honda готує сімейство недорогих електричних моделейHonda готує сімейство недорогих електричних моделей
На автошоу в Токіо Honda презентує електричні міські авто, спорткари та скутери. Крім того, покажуть перше повітряне таксі Honda.
Changan Deepal встановив новий рекорд продажів серед китайських автовиробниківChangan Deepal встановив новий рекорд продажів серед китайських автовиробників
Китайський єлектромобільний бренд Deepal, запущений Changan Automobile у квітні 2022 року, встановив новий рекорд продажів серед місцевих автовиробників - 100 000 одиниць за 14 місяців.
Valtra готує нове покоління найпотужніших тракторівValtra готує нове покоління найпотужніших тракторів
Для Valtra лінійка S6 - знаменує собою перший глобальний випуск тракторів, великий крок в виробництві тракторів, а також повністю оновлений дизайн (тому після четвертого покоління - одразу вийшло шосте).
Латвія відправляє в Україну нову партію машин, вилучених у нетверезих водіївЛатвія відправляє в Україну нову партію машин, вилучених у нетверезих водіїв
Кабінет міністрів Латвії, спираючись на рішення Сейму країни, заявив про передачу Україні 27 автомобілів. Ці транспортні засоби вилучили у водіїв, яких зловили на водінні у нетверезому стані.
Компанія Hyundai презентувала купеподібну версію кросовера Genesis GV80Компанія Hyundai презентувала купеподібну версію кросовера Genesis GV80
Новий Genesis GV80 Coupe вирізняється елегантним дизайном і високотехнологічним салоном. Кросовер комплектують потужними бензиновими турбомоторами.
Continental розробила нову електричну систему гальм для електромобілівContinental розробила нову електричну систему гальм для електромобілів
Компанія Continental спеціально розробила новаторське покоління електрогідравлічної гальмівної системи.
Показано новий позашляховик Chery від дизайнера PorscheПоказано новий позашляховик Chery від дизайнера Porsche
Jetour Traveler має рублені форми, він оснащений місцем для зберігання запасного колеса ззаду, буксирними гаками спереду, широкими колісними арками та багажником на даху.
Toyota представила нову версію кросовера Corolla CrossToyota представила нову версію кросовера Corolla Cross
Toyota Corolla Cross Nightshade має кілька зовнішніх відмінностей від стандартного кросовера. Новинка отримала 196-сильну гібридну установку з низькою витратою палива.
Презентовано перший у Китаї серійний спорткар із допуском до дорог загального користуванняПрезентовано перший у Китаї серійний спорткар із допуском до дорог загального користування
Зовні він відрізняється від базової моделі розвиненим дифузором та великим антикрилом. У салоні - спортивні ковші з шеститочковими ременями безпеки та трубчастий каркас.
На Україну припадає понад 90 відсотків польського експорту ДПНа Україну припадає понад 90 відсотків польського експорту ДП
За сім місяців цього року обсяги експорту дизельного пального з Польщі зросли на 60 відсотків, до 840 тис. тонн.
Alfa Romeo готує новий електричний спорткар із запасом ходу 805 кмAlfa Romeo готує новий електричний спорткар із запасом ходу 805 км
Електричний спорткар буде заснований на новій платформі STLA Medium. Новинка отримає 1000-сильну установку і зможе проїхати до 805 км на одному заряді.
Jaguar переходить на стандарт зарядки TeslaJaguar переходить на стандарт зарядки Tesla
Електромобілі Jaguar отримають доступ до мережі Tesla Supercharging. Компанія оголосила, що її автомобілі наступного покоління включатимуть зарядний порти NACS (у Північній Америці).
На Mercedes-Benz Sprinter встановили двигун від екскаватора JCBНа Mercedes-Benz Sprinter встановили двигун від екскаватора JCB
Відомий британський виробник будівельної та сільськогосподарської техніки JCB встановив свій водневий двигун на розвізний фургон Mercedes-Benz Sprinter.
На продаж виставили незвичайний 43-річний електромобіль з феномНа продаж виставили незвичайний 43-річний електромобіль з феном
Unique Mobility Electrek 2+2 не став популярним у 1980-х роках, але тепер вважається "перлиною" серед електромобілів. Цей автомобіль має кілька унікальних конструктивних особливостей.
Який середній вік вантажівок в Україні?Який середній вік вантажівок в Україні?
З січня по липень 2023 року українці придбали 48,5 тисячі вантажних автомобілів (за виключенням сідлових тягачів). Більшість із них придбали на внутрішньому ринку.
Експерти назвали 12 найнадійніших кросоверів і позашляховиків ToyotaЕксперти назвали 12 найнадійніших кросоверів і позашляховиків Toyota
Багато хто знає, що Toyota - один із найнадійніших брендів в автомобільній галузі, а її автомобілі найчастіше займають верхні місця автомобільних журналів.
Honda створила незвичайний дитячий електромобільHonda створила незвичайний дитячий електромобіль
Спереду Honda Shogo є відсік для зберігання іграшок. Загалом буде створено 60 таких електромобілів, які отримають кілька дитячих лікарень у США.
В Україні хочуть розгорнути виробництво бойової машини піхоти ASCODВ Україні хочуть розгорнути виробництво бойової машини піхоти ASCOD
Компанія «Українська бронетехніка» сьогодні опрацьовує можливість налагодження виробництва бойової машини піхоти ASCOD.
Топовий Renault Rafale вперше помітили на дорогахТоповий Renault Rafale вперше помітили на дорогах
Топовий Renault Rafale отримає 300-сильну гібридну установку і зможе пересуватися на електротязі. Купе-кросовер стане доступнішим аналогом BMW X4.
У США дозволили тестувати безпілотні вантажівки з пустими кабінамиУ США дозволили тестувати безпілотні вантажівки з пустими кабінами
Губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом наклав вето на законопроект, згідно з яким навчені водії повинні наглядати за рухом автономних вантажівок.
Tesla підпаде під розслідування Євросоюзу через субсидії КитаюTesla підпаде під розслідування Євросоюзу через субсидії Китаю
Американський виробник електрокарів Tesla і низка європейських виробників підпадуть під розслідування Євросоюзу через субсидії Китаю.
Ательє Mansory презентувало надпотужний Audi RS7Ательє Mansory презентувало надпотужний Audi RS7
Тюнінг Audi RS7 Sportback підняв потужність двигуна до 780 к.с., а максимальна швидкість перевищила 320 км/год. Салон авто оздобили яскраво-помаранчевою шкірою.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015