Toyota представила нову версію кросовера Corolla Cross

17:01 27.09.2023
Toyota представила нову версію кросовера Corolla Cross

Компактний кросовер Toyota Corolla Cross отримав нову комплектацію Nightshade. Вона відрізняється унікальним оздобленням екстер'єру та інтер'єру. Про це розповіли на сайті Autoevolution.

Toyota Corolla Cross Nightshade розташується між комплектаціями SE і XSE. Однією з головних зовнішніх відмінностей від інших версій є нові 18-дюймові легкосплавні колісні диски чорного кольору.

Логотипи зовні, бічні дзеркала заднього виду, дверні ручки та задній спойлер також виконані в чорному кольорі. На вибір доступні три варіанти кольору кузова - Jet Black, Barcelona Red і Celestite Grey.

В інтер'єрі з'явилися нові килимки чорного кольору. У список оснащення входять безрамне дзеркало заднього виду, бездротова зарядка, підтримка Apple Car Play та Android Auto, а також рейлінги на даху.

Toyota Corolla Cross оснащена гібридною силовою установкою з 2,0-літровим бензиновим двигуном і електромотором сумарною потужністю 196 к.с. і 290 Нм крутного моменту. Він працює в парі з безступінчастою коробкою перемикання передач.

Кросовер витрачає лише 5,2 літра палива на 100 км у місті. Витрата бензину в змішаному циклі становить 5,6 літра.

Початкова вартість Toyota Corolla Cross у комплектації SE становить 29 290 доларів. Нова версія буде трохи дорожчою.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015