Презентовано перший у Китаї серійний спорткар із допуском до дорог загального користування

16:53 27.09.2023
Презентовано перший у Китаї серійний спорткар із допуском до дорог загального користування

Компактний середньорозмірний седан Lynk&Co 03 вийшов на ринок у 2018 році. Автомобіль пропонувався із 1,5- та 2,0-літровим бензиновими двигунами потужністю 156, 180 та 190 к.с. У червні 2019 року на конвеєр поставили версію Lynk&Co 03+, а зараз до них приєдналась нова спортивна версія. Як стверджується, це перший китайський серійний спорткар із допуском до доріг загального користування.

Зовні він відрізняється від базової моделі розвиненим дифузором та великим антикрилом. У салоні - спортивні ковші з шеститочковими ременями безпеки та трубчастий каркас.

Спортивний Lynk&Co 03 оснащений 2,0-літровим двигуном із двома турбінами. Потужність двигуна - 350 к.с. У пару йому передбачено восьмиступінчасту автоматичну коробку передач. Привід - передній або повний на вибір. Також седану посилили гальма та встановили нову систему охолодження, об’єм рідини в якій збільшено на 1 літр.

У Китаї прийом бронювань на спортивний седан Lynk&Co 03 триватиме до 17 жовтня. Замовлення приймаються з передоплатою 135 доларів. При цьому вартість автомобіля наразі не оголошена.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.


Источник: Авто Центр
Фото: autohome
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015