Новости за 23.04.2023

Розкрито всі подробиці нової Hyundai SonataРозкрито всі подробиці нової Hyundai Sonata
Hyundai Sonata 2023-го модельного року став яскравішим з виду і отримав повністю новий салон. Седан запропонують у версіях потужністю від 146 до 290 к.с.
Ілон Маск вчергове пообіцяв авто на повному автопілоті «цього року»Ілон Маск вчергове пообіцяв авто на повному автопілоті «цього року»
Власник компанії Tesla Ілон Маск знову заявив, що повноцінний автопілот електромобілі компанії отримають вже цього року.
Mercedes-Benz представив ексклюзивну версію флагманського електрокараMercedes-Benz представив ексклюзивну версію флагманського електрокара
Компанія Mercedes-Benz представила ексклюзивну версію флагманського електромобіля Mercedes-Benz EQS - Manufaktur Signature Edition.
У Мішлен пояснили, чому компанія не повернеться у Формулу-1У Мішлен пояснили, чому компанія не повернеться у Формулу-1
Виробник шин Мішлен не братиме участь у тендері на постачання гуми до Формули-1, оскільки не згодні з поточним підходом керівництва серії.
Maserati представила відразу три ексклюзивні спорткари до Тижня дизайну в МіланіMaserati представила відразу три ексклюзивні спорткари до Тижня дизайну в Мілані
Всі три автомобілі засновані на стандартному Maserati Gran Turismo, але мають унікальне оформлення зовнішності. Вони надихнуті класичними моделями бренду.
Кабмін заборонив радянську, нацистську та Z-символіку на автономерахКабмін заборонив радянську, нацистську та Z-символіку на автономерах
Кабінет міністрів 21 квітня розширив перелік написів та зображень, які забороняється наносити на номерні знаки транспортних засобів, що виготовляються за індивідуальними замовленнями їх власників.
MAN запустить автоматизований міський автобусMAN запустить автоматизований міський автобус
Компанія MAN Truck Bus розробила міський автобус із інтелектуальною автоматизованою системою управління. М
Чилі планує націоналізувати літієву промисловістьЧилі планує націоналізувати літієву промисловість
Контроль над літієвими операціями в Чилі планують передати від гігантів галузі SQM і Albemarle окремій державній компанії.
На продаж виставили унікальний гусеничний всюдихід з фільму «Форсаж»На продаж виставили унікальний гусеничний всюдихід з фільму «Форсаж»
Ripsaw є найшвидшим двогусеничним транспортом у світі. Він оснащений потужним дизельним двигуном та може розвивати швидкість понад 96 км/год.
Паливний оптовий ринок знову попрямував донизуПаливний оптовий ринок знову попрямував донизу
З 14 по 21 березня вартість дизельного пального впала на 1 грн/л, до 36,5 грн/л, а ціна на бензин А-95 за цей же період просіла на 0,5 грн/л, до 36 грн/л.
Tesla підвищує ціни на електромобілі лише через кілька днів після чергового зниженняTesla підвищує ціни на електромобілі лише через кілька днів після чергового зниження
Автовиробник Tesla підвищує ціни в США на електромобілі Model S і X преміум-класу, хоча вони все ще на 20% нижчі, ніж на початку року після різкого зниження вартості, щоб стимулювати попит.
Реалізовано перший в ЄС масштабний проект з оновлення акумуляторів електробусівРеалізовано перший в ЄС масштабний проект з оновлення акумуляторів електробусів
Реалізація проекту дозволила збільшити запас ходу електричних автобусів.
На європейський ринок виходить недорогий британсько-китайський кросоверНа європейський ринок виходить недорогий британсько-китайський кросовер
Кросовер MG HS отримав повністю нову передню частину з виразнішим дизайном. Модель буде доступна в бензинових та гібридних версіях.
Stellantis тестує нове «електронне» паливо на двигунах «Євро-6»Stellantis тестує нове «електронне» паливо на двигунах «Євро-6»
Група Stellantis оголосила, що цими тижнями вона завершує випробування «електронного» палива. Компанія почала тестувати його кілька місяців тому на дизельних та бензинових двигунах з екологічним стандартом Євро-6.
У США назвали найнадійніші автомобілі різних брендівУ США назвали найнадійніші автомобілі різних брендів
Американський ресурс Hotcars опублікував свіжу версію рейтингу виробників найнадійніших автомобілів у світі.
Mercedes-Benz випустив 500-тисячний «Гелендваген»Mercedes-Benz випустив 500-тисячний «Гелендваген»
Mercedes-Benz G-Class випускають із 1979 року і останнім часом обсяги виробництва недешевої моделі збільшилися. За останні два роки зібрали близько 100 тисяч позашляховиків.
Автомобілі BMW виготовлятимуть із перероблених матеріалівАвтомобілі BMW виготовлятимуть із перероблених матеріалів
BMW Group має намір збільшити частку матеріалів вторинної переробки в автомобілях марки з 30 до 50%.
У Китаї представили електрокар Geely Panda MiniУ Китаї представили електрокар Geely Panda Mini
Китайська компанія Geely на автосалоні у Шанхаї офіційно представила новий субкомпактний електромобіль Geely Panda Mini Little Yellow Duck Limited Edition.
Названо найкрасивіші автомобілі 2023 рокуНазвано найкрасивіші автомобілі 2023 року
Компанії Ferrari та Genesis випускають найкрасивіші автомобілі. Ці марки стали переможцями премії «Найкращий автомобільний дизайн-2023» (Car Design Award-2023).
Bugatti показала найшвидший суперкар у своїй історіїBugatti показала найшвидший суперкар у своїй історії
Усього випустять лише 40 трекових купе Bugatti Bolide. Екстремальний 1600-сильний суперкар стане останньою бензиновою моделлю марки.
Стала відома дата дебюту найпотужнішого Range Rover Sport SV в історіїСтала відома дата дебюту найпотужнішого Range Rover Sport SV в історії
Оголошення, зроблене Land Rover, також містить новини про офіційну назву суперпозашляховика, оскільки він уникатиме позначення «SVR», а використовуватиме позначення «SV» у майбутньому.
Дослідження показало, чому люди не готові купувати електромобіліДослідження показало, чому люди не готові купувати електромобілі
Американський підрозділ MINI провів опитування серед жителів США з метою розібратись з їхнім ставленням до електрокарів.
Toyota випустила перші 50 водневих автомобілів Mirai на вулиці БерлінуToyota випустила перші 50 водневих автомобілів Mirai на вулиці Берліну
Дворічний пілотний проєкт H2 Moves Berlin, реалізований Toyota Germany, Anglo American і SafeDriver Group спільно з Ennoo у Берліні, має на меті продемонструвати придатність водневих автомобілів для щоденного використання.
Показано нові тягачі для перевезення болідів Формули 1 Scuderia FerrariПоказано нові тягачі для перевезення болідів Формули 1 Scuderia Ferrari
На автополігоні Ferrari у Фьорано днями відбулася передача двох нових сідлових тягачів IVECO S-Way для гоночної команди Формули 1 Scuderia Ferrari Racing.
У Швеції створили електромобіль-конструктор Luvly OУ Швеції створили електромобіль-конструктор Luvly O
Електромобіль Luvly O досягає 2,7 м у довжину і важить всього 380 кг, але при цьому має місткий багажник. Максимальна швидкість авто становить 90 км/год.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015