Новости за 17.12.2023

Toyota планує випустити седан-кросовер Crown OutdoorToyota планує випустити седан-кросовер Crown Outdoor
Седан Toyota Crown Outdoor отримає пластиковий обвіс, додаткову оптику і позашляхову гуму, а його кліренс збільшать. Модель запропонують у гібридних версіях потужністю до 349 к.с.
В Австралії жінка викрала фургон із 10 000 пончиків Krispy KremeВ Австралії жінка викрала фургон із 10 000 пончиків Krispy Kreme
Мешканці Сіднея ризикували залишитись без своїх улюблених пончиків Krispy Kreme. І причиною тому стала не зупинка виробництва чи стихійне лихо, а банальна автомобільна крадіжка.
Euro NCAP представив результати безпеки одинадцяти автомобілівEuro NCAP представив результати безпеки одинадцяти автомобілів
На початку грудня 2023 року Euro NCAP представив результати безпеки одинадцяти автомобілів: Volkswagen ID.7, BMW 5 Series, Mercedes-EQ EQE SUV, BYD TANG, KIA EV9, XPENG G9, VinFast VF8, smart #3, BYD SEAL-U, Honda ZR-V і Hyundai KONA.
Bugatti побудувала два особливих Chiron для подружжяBugatti побудувала два особливих Chiron для подружжя
Компанія Bugatti показала «парні» Chiron Super Sport в унікальній лівреї. Техніка фарбування називається Vagues de Lumiere і вона вимагає більше місяця роботи.
Toyota не справляється із попитом на Land Cruiser 300Toyota не справляється із попитом на Land Cruiser 300
Toyota припинила продаж деяких своїх моделей на внутрішньому ринку. Компанії поки не вдається надолужити різницю, яка стала наслідком коронавірусних обмежень.
Porsche припинить продаж своєї найпопулярнішої моделіPorsche припинить продаж своєї найпопулярнішої моделі
Кросовер Porsche Macan не відповідає новим стандартам Євросоюзу, а його оновлення нерентабельне. За межами ЄС модель продовжать продавати.
General Motors скоротить понад 1300 робочих місць у МічиганіGeneral Motors скоротить понад 1300 робочих місць у Мічигані
Автовиробник General Motors Co. заявив про намір скоротити понад 1300 робочих місць на двох заводах у штаті Мічиган.
KIA анонсувала нову лінійку комерційних електромобілівKIA анонсувала нову лінійку комерційних електромобілів
Корейський автовиробник представить свої нові спеціально розроблені легкі комерційні електромобілі та бачення майбутнього на виставці CES 2023, яка розпочнеться 9 січня.
Наторгувалися: ринок пального засинаєНаторгувалися: ринок пального засинає
Тиждень, що минув, пройшов напрочуд спокійно. Ціни на дизпальне повільно падали разом зі снігом, а ціни на бензин замерзли разом з кригою. Остаточно стабілізувало цю зимову картину часткове розблокування польського кордон
На ключових КПП на кордоні з Польщею та Словаччиною йде модернізація систем освітленняНа ключових КПП на кордоні з Польщею та Словаччиною йде модернізація систем освітлення
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України повідомило, що на ключових пунктах пропуску на кордоні з Польщею та Словаччиною йде модернізація систем освітлення.
Пікап Tesla Cybertruck намертво застряг на «бездоріжжі»Пікап Tesla Cybertruck намертво застряг на «бездоріжжі»
Електромобіль Tesla Cybertruck не зміг подолати засніжений схил. У пікапа не працювали антипробуксовочна система і блокування диференціала.
IVECO представляє новий Eurocargo - найекономічнішу вантажівку у класіIVECO представляє новий Eurocargo - найекономічнішу вантажівку у класі
Компанія IVECO виводить на ринок середньотоннажну вантажівку Eurocargo, яка отримала чимало новацій. На машині встановили двигун Tector 7 CNG наступного покоління, який працює на стиснутому газі.
На інноваційному автозаводі Hyundai в Сінгапурі працює всього 100 осібНа інноваційному автозаводі Hyundai в Сінгапурі працює всього 100 осіб
Поки що це експериментальний завод Hyundai, і окрім людей та роботів, тут ще працюють робопси.
Ілон Маск продовжує ставити експерименти над клієнтамиІлон Маск продовжує ставити експерименти над клієнтами
Здавалося затримка з випуском Tesla Cybertruck на два роки - це вже привід для компенсації тим, хто замовив пікап і очикує його. Але тільки не в випадку з Ілоном Маском.
Volkswagen анонсував новий електричний кросовер ID.2allVolkswagen анонсував новий електричний кросовер ID.2all
Німецький автовиробник офіційно представив перше зображення нового компактного електричного кросовера Volkswagen ID.2all.
Mercedes-Benz впровадить в автомобілі штучний інтелектMercedes-Benz впровадить в автомобілі штучний інтелект
Німецький автовиробник анонсував впровадження віртуального помічника MBUX Virtual Assistant, який позиціонується як революційне рішення, що є подальшим розвитком актуального голосового асистента Hey Mercedes.
Нові моделі Genesis отримають особливі лімітовані версіїНові моделі Genesis отримають особливі лімітовані версії
Genesis готує дві ексклюзивні версії своїх моделей. Особливі седан Genesis G80 і кросовер GV80 показали на закритій презентації в Дубаї.
З конвеєра зійшов 4-мільйонний Renault KangooЗ конвеєра зійшов 4-мільйонний Renault Kangoo
15 грудня, на заводі Renault у Мобіжі було виготовлено ювілейний автомобіль Renault Kangoo. За 26 років випустили рівно 4 мільйони машин у трьох поколіннях.
Honda продаватиме свої старі моделі в СШАHonda продаватиме свої старі моделі в США
Honda в США вирішила розпочати продаж старих моделей, які вже зняті з виробництва.
В Австралії автомобільний номер оцінили в 6,7 мільйона доларівВ Австралії автомобільний номер оцінили в 6,7 мільйона доларів
Автомобільний номер NSW 1 є найстарішим в Австралії - йому близько 100 років. Із середини 30-х років він залишався в одній родині.
З колишнього заводу Volkswagen у російській Калузі масово змушують звільнятися робітниківЗ колишнього заводу Volkswagen у російській Калузі масово змушують звільнятися робітників
Німецьке обладнання в цехах «розпилюють болгарками», а звільнені площі використовують як склади для автомобілів китайського виробництва.
Україна обмежила тимчасове перебування комерційних транспортних засобів до 60 днівУкраїна обмежила тимчасове перебування комерційних транспортних засобів до 60 днів
Комерційним транспортним засобам дозволено тимчасове перебування в Україні до 60 днів; пасажирським транспортним засобам - до 20 днів, як нагадує Державна митна служба.
Volvo скоротить викиди СО2 на 75 відсотківVolvo скоротить викиди СО2 на 75 відсотків
Volvo Cars до 2030 року скоротить викиди СО2 на кожне авто на 75 відсотків, порівнюючи із контрольним показником 2018 року.
Виявлено 45-річний Chevrolet Corvette у стані нового автоВиявлено 45-річний Chevrolet Corvette у стані нового авто
Спортивний Chevrolet Corvette зберігали в гаражі і він дуже рідко виїжджав на дороги. За 45 років автомобіль проїхав лише 16 тисяч кілометрів.
Ворог вимагає в українців гроші за пересування транспортомВорог вимагає в українців гроші за пересування транспортом
На тимчасово окупованих територіях росіяни вимагають гроші в українців, які не отримали російське посвідчення та номерні знаки.
Гурт LPG: по всій країні падіння, місцями - обвалиГурт LPG: по всій країні падіння, місцями - обвали
Протягом тижня (з 11 по 15 грудня) середня гуртова ціна на скраплений газ зменшилася до 42 980 грн/т, що на 8 570 грн/т менше, ніж тижнем раніше, і на 19 020 грн/т - ніж на піку кризи постачань 23 листопада.
Південна Корея передала Україні 10 спецмашин для розмінуванняПівденна Корея передала Україні 10 спецмашин для розмінування
Спецзасоби залучать до процесу гуманітарного розмінування деокупованих територій, розповіли в посольстві.
Мер Лондона відмовився передати Києву авто, які здали на брухтМер Лондона відмовився передати Києву авто, які здали на брухт
Мер Лондона Садік Хан відмовився передати на прохання Київського міського голови Віталія Кличка автомобілі, які здали жителі британської столиці в межах програми боротьби зі шкідливими викидами.
Nissan експортуватиме електромобілі китайського виробництва на світові ринкиNissan експортуватиме електромобілі китайського виробництва на світові ринки
Один із провідних світових автовиробників японська компанія Nissan Motor має намір продавати розроблені й виготовлені в Китаї електромобілі своєї марки на ринках інших країн.
На аукціон виставлено розкішний кабріолет Duesenberg JНа аукціон виставлено розкішний кабріолет Duesenberg J
Випущено лише 445 розкішних Duesenberg J із 265-сильним двигуном та ексклюзивними кузовами. Дорогі представницькі авто конкурували з Rolls-Royce та Maybach.
Німеччина спільно з ВООЗ передала Україні 20 швидкихНімеччина спільно з ВООЗ передала Україні 20 швидких
Уряд Німеччини спільно з ВООЗ передав Україні 20 автівок швидкої допомоги: вони спроєктовані як мобільні відділення інтенсивної терапії.
Нова «золота батарея» Zeekr заряджається на 500 км за 15 хвилинНова «золота батарея» Zeekr заряджається на 500 км за 15 хвилин
Китайська компанія Zeekr, яка випускає однойменну лінійку електромобілів, починає використовувати новий літій-залізо-фосфатний акумулятор (LFP), який підтримує супершвидкісну зарядку.
Старий Mercedes-Benz E-Class W210 завівся і поїхав після 9 років простоюСтарий Mercedes-Benz E-Class W210 завівся і поїхав після 9 років простою
Mercedes-Benz E-Class W210 не виїжджав на дороги з 2013 року. Після встановлення нового акумулятора його дизельний двигун легко завівся.
Ford Mustang Mach-E перетворили на машину екстреної швидкої допомогиFord Mustang Mach-E перетворили на машину екстреної швидкої допомоги
Лінійка модифікацій електромобіля Mustang Mach-E поступово поповнюється не тільки різними комплектаціями для широкого кола покупців, а й розростається за рахунок спеціальних виконань для екстрених служб.
Компанія Nio готує новий суббренд доступних електромобілівКомпанія Nio готує новий суббренд доступних електромобілів
Китайський виробник електромобілів готує новий суббренд, який буде займатись розробкою та випуском бюджетних електромобілів, та буде націлений переважно на ринки країн Європи.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015