Ілон Маск продовжує ставити експерименти над клієнтами

21:22 17.12.2023
Ілон Маск продовжує ставити експерименти над клієнтами

Здавалося затримка з випуском Tesla Cybertruck на два роки - це вже привід для компенсації тим, хто замовив пікап і очикує його. Але тільки не в випадку з Ілоном Маском. Тепер Tesla наполягає, щоб замовники внесли ще 1000 доларів на підтвердження броні Cybertruck. Після прем'єри електропікапа чотири роки тому Tesla відкрила попереднє замовлення з невеликим депозитом 100 доларів.

Зрозуміло, що Tesla, яка набрала майже два мільйони заявок, такими діями захотіла відсіяти тих, хто насправді не збирається купувати пікап. Особливо, коли дізналися, що він вдвічі дорожчий, ніж обіцяв Ілон Маск спочатку. Але має ж бути й якась компенсація за невиконання обіцянок.

BREAKING: Starting today, Cybertruck reservation holders will have to pay a $1,000 early access deposit to convert existing reservations into orders. It will be credited to your final purchase price upon delivery. pic.twitter.com/czysLBJ8Rv

— Sawyer Merritt (@SawyerMerritt) December 13, 2023

При цьому замовникам дається можливість оснастити електропікап на свій смак, отримавши в результаті кінцеву вартість. Якщо клієнт з нею погоджується, він вносить 1000 доларів і підтверджує бронювання. Ці гроші підуть за рахунок оплати Cybertruck. При цьому, якщо покупець вирішить з якоїсь причини скасувати попереднє замовлення, гроші йому не повернуть.

А тим часом, у грудні Tesla запропонувала клієнтам отримати свій Cybertruck до кінця місяця. Бажаючим доведеться викласти чималу суму: йдеться про обмежену та дорогу версію Foundation, вартістю від 122 до 135 тисяч доларів.


Источник: AUTO-Consulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015