Mercedes-Benz впровадить в автомобілі штучний інтелект

20:49 17.12.2023
Mercedes-Benz впровадить в автомобілі штучний інтелект

Mercedes-Benz розробив віртуального помічника зі штучним інтелектом. 2024 року публіці представлять нову версію фірмової мультимедійної системи MBUX від Mercedes-Benz. Німецький автовиробник анонсував впровадження віртуального помічника MBUX Virtual Assistant, який позиціонується як революційне рішення, що є подальшим розвитком актуального голосового асистента «Hey Mercedes». У новій версії мультимедійки голосовий помічник вперше набуде обличчя і стане супутником власника Mercedes-Benz.

«Mercedes-Benz перевинаходить досвід цифрових технологій для пасажирів, використовуючи штучний інтелект для взаємодії людини з інтелектуальним віртуальним помічником у мультимедійній системі MBUX. Він зможе синхронізуватися з вашим стилем водіння і настроєм», - заявив глава Mercedes-Benz Ола Калленіус.

«У поєднанні з нашою власною архітектурою MB.OS цей підхід визначить майбутнє цифрової розкоші», - пообіцяв топ-менеджер.

У новій версії MBUX також з'явиться ігровий «двіжок» Unity, який забезпечить графіку високої роздільної здатності.

Штучний інтелект повинен інтегрувати всі можливості системи MBUX у єдине ціле з візуальним «обличчям». Разом з MBUX Virtual Assistant буде представлено і нову версію фірмової операційної системи Mercedes-Benz Operating System. Прем'єра MB.OS та віртуального асистента відбудеться у січні 2024 року на виставці споживчої електроніки CES у Лас-Вегасі.


Источник: Мотор
Фото: Mercedes-Benz
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015