Новости за 12.09.2023

Scania відкрила акумуляторний завод для електротранспортуScania відкрила акумуляторний завод для електротранспорту
На початку вересня компанія Scania офіційно запустила свій акумуляторний завод. Його площа складає 18 тис. кв. На підприємстві задіяно 550 осіб, і воно відрізняється високим рівнем автоматизації у всьому ланцюжку виробничого процесу.
Оновлений хетчбек Cupra Leon 2024 помітили під час тестівОновлений хетчбек Cupra Leon 2024 помітили під час тестів
Cupra Leon отримає змінений дизайн і оновлений салон. Новинка буде доступна в декількох версіях з бензиновими і дизельними двигунами, а також з гібридною силовою установкою.
В Україні зростає попит на авто з КитаюВ Україні зростає попит на авто з Китаю
У серпні 2023 року кількість нових і вживаних імпортних машин «made in China» перетнула позначку в тисячу штук, що виявилося найбільшим показником із початку повномасштабного вторгнення.
Новий автомобільний комп Tesla принесе компанії 600 мільярдів доларівНовий автомобільний комп Tesla принесе компанії 600 мільярдів доларів
Tesla розробляє комп, який має керуватися за допомогою штучного інтелекту. Цей проєкт має значно збільшити вартість авто і, відповідно, підвищити доходи компанії.
Новий компактний кросовер Audi Q3 2025 вперше помітили на дорогахНовий компактний кросовер Audi Q3 2025 вперше помітили на дорогах
Третє покоління Audi Q3 буде побудовано на новій платформі MQB Evo. Новинка вирізняється оновленим дизайном із роздільною передньою оптикою.
KIA Carnival 2025 вперше показали на відеоKIA Carnival 2025 вперше показали на відео
На YouTube-каналі SHORTS CAR опублікували відеоролик, в якому показують KIA Carnival 2025 модельного року.
У РФ хочуть заборонити експорт, щоб запобігти дефіциту паливаУ РФ хочуть заборонити експорт, щоб запобігти дефіциту палива
Російські чиновники наполягають на забороні експорту нафтопродуктів, щоб вирішити проблему дефіциту палива, яка дедалі частіше спостерігається на АЗС по всій країні.
У Британії пройшли незвичайні перегони на малих автоУ Британії пройшли незвичайні перегони на малих авто
У цих змаганнях дітям доводиться бігти до своїх болідів після старту перегонів, як і справжнім пілотам десятки років тому. Проте заїзд триває значно менше ніж 24 години.
Із Нової Зеландії передали для ЗСУ унікальні машини швидкої допомогиІз Нової Зеландії передали для ЗСУ унікальні машини швидкої допомоги
Із Нової Зеландії доправили в Україну машини швидкої допомоги для ЗСУ - понад 20 тисяч кілометрів морем та дорогами Європи.
Ford F-150 2024 показали на короткому відеоFord F-150 2024 показали на короткому відео
Напередодні презентації Ford опублікував коротке видео оновленого F-150 2024 модельного року.
У РФ масово скаржаться на ненадійність нових авто з КитаюУ РФ масово скаржаться на ненадійність нових авто з Китаю
У 2023 році китайські авто в РФ стали на 35% частіше відвідувати СТО. Найбільше власники скаржаться на неякісну антикорозійну обробку, слабку підвіску і проблеми з електронікою.
Tesla та її постачальники вкладуть 15 мільярдів доларів у будівництво заводу  в МексиціTesla та її постачальники вкладуть 15 мільярдів доларів у будівництво заводу в Мексиці
Автовиробник Tesla та його постачальники інвестують 15 млрд доларів протягом наступних двох років у завод, вартість якого вже тричі перевищує початкову суму.
Honda долучилася до альянсу NACSHonda долучилася до альянсу NACS
Honda приєдналася до так званого альянсу Tesla NACS, ставши 9-им автовиробником, чиї електромобілі отримають доступ до широкої мережі Tesla Supercharger в Північній Америці.
Легендарний Ferrari 250 GTO загорівся на автошоуЛегендарний Ferrari 250 GTO загорівся на автошоу
Ferrari 250 GTO - найдорожча модель в історії італійської марки. Випущено лише 36 таких авто і вони прославилися в автоперегонах.
Німеччина передасть Україні 40 бронемашин MarderНімеччина передасть Україні 40 бронемашин Marder
За дорученням Федерального уряду Німеччини компанія Rheinmetall поставить для потреб ЗСУ 40 бойових машин піхоти Marder. Замовлення було розміщено у серпні.
Оптові ціни на ДП додали ще 1 грн/лОптові ціни на ДП додали ще 1 грн/л
У період із 4 по 11 вересня ціни на ДП в опті зросли на 1 грн/л, бензин А-95 за цей же чаас додав 0,25 грн/л.
Британець застряг у фургоні за 100 метрів від берегаБританець застряг у фургоні за 100 метрів від берега
Водій мікроавтобуса спробував сховатися на єдиній сухій ділянці землі, що залишилася, поруч із сараєм.
Tesla Model 3 2024 нарешті отримала довгоочікувану нову функціюTesla Model 3 2024 нарешті отримала довгоочікувану нову функцію
Перші оглядачі підтвердили, що оновлена ​​Tesla Model 3 2024 модельного року отримала систему контролю сліпих зон.
Литва не пускатиме автомобілі з російською реєстрацієюЛитва не пускатиме автомобілі з російською реєстрацією
За даними Єврокомісії, це не нова заборона, але до цього часу країни-члени ЄС не застосовували її однаково.
Старий автобус перетворили на нестандартний спорткарСтарий автобус перетворили на нестандартний спорткар
Цей Chevrolet Express 3500 Cargo набагато швидший за інші шкільні автобуси. Автомобіль отримав масивний нагнітач з повітряним охолодженням.
Ексклюзивний Lamborghini відмовились продати за 10 мільйонів доларівЕксклюзивний Lamborghini відмовились продати за 10 мільйонів доларів
Власник купленого за два мільйони доларів Lamborghini Aventador J відхилив пропозицію продати суперкар за десять мільйонів доларів.
ЗСУ отримали рідкісну іспанську аварійно-рятувальну машину VRACЗСУ отримали рідкісну іспанську аварійно-рятувальну машину VRAC
Аналітики з Ukraine Weapons Tracker розповіли, що всього випущено три екземпляри цього броньовика.
Haval презентував бюджетний позашляховик RaptorHaval презентував бюджетний позашляховик Raptor
Haval Raptor надійде в продаж у Китаї вже 20 вересня за ціною від 22 000 доларів. Позашляховик у середньому витрачає лише близько 6 літрів бензину на 100 км.
У Києві обмежать рух вантажівок у години пікУ Києві обмежать рух вантажівок у години пік
Рада оборони Києва ухвалила рішення обмежити з 20 вересня обмежити пересування великогабаритного транспорту в столицю в години пік.
Автогаз на АЗС за добу у середньому додав ще 20 копійокАвтогаз на АЗС за добу у середньому додав ще 20 копійок
Середня ціна на скраплений газ у період із 11 по12 вересня у мережах АЗС збільшилася на 0,22 грн/л - до 24,80 грн/л.
Чому українську САУ «Богдана» виготовляють на різних шасі?Чому українську САУ «Богдана» виготовляють на різних шасі?
Українську 155-мм САУ «Богдана» продовжують виготовляти на різних платформах. Також проводиться поступова модернізація машини.
ОККО і «Повернись живим» передали силам оборони усі 25 розвідкомплексів «ШАРК»ОККО і «Повернись живим» передали силам оборони усі 25 розвідкомплексів «ШАРК»
Мережа ОККО й фонд «Повернись живим» завершили передачу силам оборони розвідувальних безпілотних комплексів «ШАРК» у рамках спільної ініціативи «ОКО ЗА ОКО». Усі 25 комплексів уже відправлено на передову.
На аукціон виставили унікальну колекцію з 230 автомобілівНа аукціон виставили унікальну колекцію з 230 автомобілів
В Альперті виявили величезну колекцію класичних автомобілів. До неї входить понад 230 машин різних марок, випущених у 50-х роках минулого століття.
Світова презентація Нового PEUGEOT E-3008Світова презентація Нового PEUGEOT E-3008
Зустрічайте Новий PEUGEOT E-3008, який відкриває новий рівень розвитку та новий рівень емоцій.
ЗНИЖКА 150 000 грн на PEUGEOT 3008 Hybrid4 від InfoCar та PEUGEOTЗНИЖКА 150 000 грн на PEUGEOT 3008 Hybrid4 від InfoCar та PEUGEOT
Підписники Youtube-каналу InfoCar мають унікальну можливість отримати додаткову знижку в 150 000 грн. при купівлі кросовера Peugeot 3008 Hybrid4 в офіційній дилерській мережі PEUGEOT.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015