Новости за 11.11.2023

Audi R8 отримав екстремальну позашляхову версіюAudi R8 отримав екстремальну позашляхову версію
Тюнери вирішили створити один із найбільш незвичайних Audi R8 у світі. Цей 430-сильний суперкар чудово справляється з перегонами по бездоріжжю.
Передсерійний Polestar 5 вперше показали без камуфляжуПередсерійний Polestar 5 вперше показали без камуфляжу
Зовнішньо електричний ліфтбек виглядає практично повністю готовим до виробництва. Компанії знадобилося майже чотири роки, щоб довести концерт Precept 2020 року до серії.
Найдешевший електрокросовер у Європі отримає масштабне оновленняНайдешевший електрокросовер у Європі отримає масштабне оновлення
Dacia Spring отримає кілька косметичних змін і потужніший електромотор. Оновлений електрокросовер може дебютувати вже на початку 2024 року.
Lucid Air оснастили двонаправленою зарядкою RangeXchangeLucid Air оснастили двонаправленою зарядкою RangeXchange
Компанія Lucid вперше оснастила свій електричний седан новою функцію двонаправленої зарядки під назвою RangeXchange, що дозволяє машині стати великим павер-банком для інших електромобілів, у яких розрядився акумулятор.
Новий Subaru Forester 2024 показали на перших фотоНовий Subaru Forester 2024 показали на перших фото
Новий Subaru Forester став більшим і соліднішим на вигляд, а його салон зробили сучаснішим. Кросовер збереже знайомі опозитні двигуни і постійний повний привід.
Renault Trucks презентує інноваційну вантажівку OxygenRenault Trucks презентує інноваційну вантажівку Oxygen
Це повністю електрична модель, призначена для міського перевезення. Вона розрахована на повну масу 16 т і оснащена кабіною, що винесена вперед та має низьку підлогу.
Флагманські BMW отримають інноваційний автопілотФлагманські BMW отримають інноваційний автопілот
Технологія BMW Personal Pilot L3 дає змогу водієві не тримати руки на кермі та не стежити за дорогою. Автопілот працює не тільки вдень, а й вночі.
В Міноборони запроваджують спеціальне маркування паливаВ Міноборони запроваджують спеціальне маркування палива
Міністерство оборони планує вже наступного тижня налагодити постачання маркованого червоним барвником пального Збройним силам України.
Suzuki Jimny отримав тюнінг в дусі ранніх Mercedes G-ClassSuzuki Jimny отримав тюнінг в дусі ранніх Mercedes G-Class
Дизайн Suzuki Jimny змінили в дусі ранніх Mercedes-Benz G-Class 80-х років. Позашляховик отримав нові бампери, решітку радіатора і капот.
Стало відомо, які електромобілі найбільше втрачають у ціні за 5 роківСтало відомо, які електромобілі найбільше втрачають у ціні за 5 років
Згідно з дослідженням iSeeCars, електромобілі є найменш вигідними транспортними засобами з точки зору збереження вартості, тоді як гібриди та пікапи найкраще зберігають вартість протягом 5-річного періоду.
Новий Volkswagen Transporter 2024 вперше помітили на дорогахНовий Volkswagen Transporter 2024 вперше помітили на дорогах
Volkswagen Transporter 2024 матиме мало спільного з новим Multivan і порідниться з Ford Transit Custom. У лінійці будуть гібридні та електричні модифікації.
Саперним групам ЗСУ передали 20 пікапів MitsubishiСаперним групам ЗСУ передали 20 пікапів Mitsubishi
Фонд компетентної військової допомоги «Повернись живим» продовжує допомагати різним підрозділам ЗСУ та іншим військам.
На продаж виставили «докарівський» позашляховик PeugeotНа продаж виставили «докарівський» позашляховик Peugeot
Peugeot 3008 DKR може піти з молотка за ціною від 375 000 до 695 000 доларів. Позашляховик оснащений 340-сильним турбодизелем і вирізняється витривалістю.
Запуск виробництва електромобіля Audi Q6 e-tron відкладаєтьсяЗапуск виробництва електромобіля Audi Q6 e-tron відкладається
Дебют Audi Q6 e-tron відбудеться не раніше березня 2024 року. Про це повідомило німецьке видання Automobilwoche із посиланням на нового керівника компанії Гернота Делльнера.
Новий седан Audi RS3 2025 розсекретили під час тестівНовий седан Audi RS3 2025 розсекретили під час тестів
Оновлений Audi RS3 у кузові седан відрізняється від поточної моделі новим кузовним обвісом і потужнішим двигуном. Новинку можуть представити вже на початку 2024 року.
General Motors згорнула виробництво футуристичних роботаксіGeneral Motors згорнула виробництво футуристичних роботаксі
Ще нещодавно автомобільний гігант General Motors планував розширити виробництво своїх роботаксі Cruise Origin. Утім через проблеми з безпекою та критику з боку регуляторів виробництво тимчасово згортають.
Компанія Zeekr розсекретила новий електричний седанКомпанія Zeekr розсекретила новий електричний седан
Електромобіль Zeekr 007 - седан з автопілотом та 800-вольтною силовою установкою. Базова версія моделі здатна розігнатися до 100 км/год за 6,5 с.
Компанія Zero показала цілу лінійку електричних байків нового поколінняКомпанія Zero показала цілу лінійку електричних байків нового покоління
На Міланському мотосалоні EICMA 2023 компанія Zero Motorcycles показала оновлену лінійку повністю електричних байків 2024 модельного року.
Suzuki представила доступну сімейну модель SpaciaSuzuki представила доступну сімейну модель Spacia
Мінівен Suzuki Spacia має оригінальний дизайн і практичний трансформований салон. Усі версії моделі є економічними гібридами.
Chery розпочала продажі електричного седана преміум-класу Luxeed S7Chery розпочала продажі електричного седана преміум-класу Luxeed S7
Новинка доступна в чотирьох різних комплектаціях, має обтічний кузов, широкий набір датчиків і працює на ОС від Huawei.
Maserati представила унікальний суперкар, який світиться в темрявіMaserati представила унікальний суперкар, який світиться в темряві
Кузов Maserati MC20 Notte пофарбований у колір Nero Ezzenza з люмінесцентним ефектом. Суперкар оснащений 630-сильним двигуном і здатний розганятися до сотні менш ніж за три секунди.
Volkswagen анонсував новий доступний електромобільVolkswagen анонсував новий доступний електромобіль
Volkswagen планує представити новий та доступний електромобіль у Сполучених Штатах у найближчі роки за ціною до 35 тисяч доларів.
Надлегкий електричний автобус спричинив фурор на виставці Busworld Europe 2023Надлегкий електричний автобус спричинив фурор на виставці Busworld Europe 2023
На найбільшій міжнародній виставці Busworld Europe 2023, яка нещодавно пройшла в Брюсселі, справжню сенсацію справив електричний автобус литовського виробника Dancer Bus.
Кабмін затвердив порядок здачі теоретичного екзамену без навчання в автошколіКабмін затвердив порядок здачі теоретичного екзамену без навчання в автошколі
Уряд затвердив новий порядок, який дає українцям можливість складати теоретичний іспит для отримання посвідчення водія без навчання в автошколі.
Італійці представили надшвидкий суперкар Isotta Fraschini Tipo 6 LMH StradaІталійці представили надшвидкий суперкар Isotta Fraschini Tipo 6 LMH Strada
Isotta Fraschini Tipo 6 LMH Strada має майже всі технології, які є у перегонового боліда. Вартість суперкара становитиме від 3 470 650 доларів.
Mercedes-Benz опублікувала нові фотографії електричного позашляховика EQGMercedes-Benz опублікувала нові фотографії електричного позашляховика EQG
Електричний G-Class дебютує наступного року з аеродинамічно оптимізованим дизайном, позачасовим та неповторним.
Автогаз не стомлюється дорожчатиАвтогаз не стомлюється дорожчати
Протягом тижня (з 6 по 10 листопада) середня роздрібна ціна на газ збільшилася на 1,65 грн, до 32,66 грн/л.
Chery показала бюджетний кросовер Jetour X90 PlusChery показала бюджетний кросовер Jetour X90 Plus
Jetour X90 Plus доступний з двома двигунами на вибір і з салоном на 5-ть або 7-м посадкових місць. Новинка отримала багате оснащення з великим панорамним люком і автономним паркуванням.
Американський дилер продає Dodge Challenger Demon 170 майже за 400 000 доларівАмериканський дилер продає Dodge Challenger Demon 170 майже за 400 000 доларів
Dodge Challenger SRT Demon 170 американська марка представила у березні цього року. Тираж моделі обмежений 3300 одиницями вартістю 96 666 доларів.
Наскільки сильно електромобілі схильні до ризику загорянняНаскільки сильно електромобілі схильні до ризику загоряння
Експерти розвіяли деякі міфи про безпеку електромобілів і пояснили, чому пожежі таких авто складно погасити. Також названо головні причини загоряння електрокарів.
«Єврокар» знизив випуск автомобілів Skoda на 37 відсотків«Єврокар» знизив випуск автомобілів Skoda на 37 відсотків
У жовтні 2023 року у Закарпатській області випустили 241 автомобіль компанії Skoda. Виросло чи знизилося виробництво за цей період - не уточнюється.
На продаж виставлено найдорожчі сучасні Mercedes-BenzНа продаж виставлено найдорожчі сучасні Mercedes-Benz
Загалом випущено лише 26 купе і родстерів Mercedes-Benz CLK-GTR. Суперкар оснащений 6,9-літровим 623-сильним V12 і здатний розвинути 344 км/год.
Поліцейські допомагають українським водіям перетинати польський кордонПоліцейські допомагають українським водіям перетинати польський кордон
Поліція супроводжує українських водіїв дорогами, призначеними лише для легкових автомобілів. Перевізники обурені, бо їхній протест втрачає вплив на польську владу.
Ford відроджує знамениту спортивну модель CapriFord відроджує знамениту спортивну модель Capri
Новий Ford Capri вийде у 2024 році і стане електричним купе-кросовером. На вибір запропонують версії потужністю до 340 сил із запасом ходу понад 500 км.
Автопром Європи частково відстояв свою позицію щодо Євро-7Автопром Європи частково відстояв свою позицію щодо Євро-7
Виробники автомобілів переконали Європейський парламент проголосувати за більш реалістичний підхід до Євро-7, ніж пропонувала у своєму проєкті Європейська комісія.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015